Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως είναι έτοιμος για μια μεγάλη επένδυση,θέλοντας να αποκτήσει τον Μεξικανό

Ειναι απολύτως λογικό πως ένας παίκτης που πήρε μεταγραφή 10 εκατομμυρίων πριν 3 χρόνια και έκτοτε αγωνίζεται βασικός στην ομάδα του, θα είναι “αλμυρός”. Είναι παράλληλα διεθνής,με παρουσία στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι ενώ είχε παρουσία και στο Μουντιάλ που μας πέρασε.

Στο δια ταύτα. Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Αντούνια ως δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Το “ενοίκιο” θα ανέρχεται στις 600.000 και θα μοιραστεί σε Κρουζ Αζούλ και Τσίβας, αφού διατηρούν και οι δύο ομάδες το 50% του ποδοσφαιριστή.

Η οψιόν θα ανέρχεται συνολικά στα 4.2 εκατομμύρια ευρώ,με τον Παναθηναϊκό να αφήνει στην Κρουζ Αζούλ ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 20%.

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αυτό θα ανέρχεται περίπου στις 800.000 ευρώ,θα αυξηθεί δηλαδή κατά περίπου 50% σε σχέση με όσα παίρνει στο Μεξικό.

Ο Αντούνια έχει βέβαια ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει σε ισχύ προφορική συμφωνία με την Κρουζ Αζούλ, πως εάν έρθει αξιόλογη πρόταση από Ευρωπαϊκό κλαμπ, θα του επιτραπεί να φύγει.

loading...

Previous articleΜε υποχρεωτική οψιόν αγοράς στην Μπόχουμ ο Κουντέ !
Next articleΜπότο:”Μεταγραφή μόνο αν βρούμε κάτι αξιόλογο, δεν υπάρχει τίποτα για Ζίβκοβιτς”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here