Όπως σε κάθε μουντιάλ οι κερδισμένοι είναι περισσότεροι από τους χαμένους και το TransferGeeks σας παρουσιάζει τους παίκτες που εκτόξευσαν την αξία τους.

Από το φανταστικό κέντρο της πρωταθλήτριας κόσμου Αργεντινής μέχρι την Αυστραλία και την Ιαπωνία η συντακτική ομάδα του TransferGeeks σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος των παικτών που διακρίθηκαν στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Έντσο Φερνάντεζ

Δίκαια ο καλύτερος νεαρός παίκτης του πρωταθλήματος και φυσικά παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο χαφ της Μπενφίκα με τις εμφανίσεις του ετοιμάζεται για μεταγραφή σε κορυφαίο ευρωπαϊκό κλαμπ, η Λίβερπουλ ήδη φημολογείται πως είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ροντρίγκο ντε Πάουλ

Όποιος τον αμφισβήτησε “να του πάρει μια ….” σύμφωνα με τα δικά του λόγια. Ποιός τον αδικεί; Τεράστια η συνεισφορά του στον θρίαμβο της Αργεντινής, με τον χαφ της Ατλέτικο να καλύπτει χώρους και το “κοντέρ” του να γράφει ασταμάτητα χιλιόμετρα. Έσπασε επίσης το ρεκόρ για τις περισσότερες εύστοχες πάσες σε ένα παιχνίδι Μουντιάλ, πραγματοποιώντας 137!

Άαρον Μόι

Ο έμπειρος Αυστραλός χαφ έδειξε την “πρεμιερλιγκάτη” πλευρά του εαυτού του στο Μουντιάλ.Με αστείρευτες δυνάμεις διεκδικούσε μπάλες, κέρδισε μονομαχίες, ηρεμώντας και οργανώνοντας ταυτόχρονα το παιχνίδι. Καμία έκπληξη που επέστρεψε στην Ευρώπη, έχει ακόμη πράγματα να προσφέρει.

Ντάιτσι Καμάντα

Παρακολουθώντας τον Ιάπωνα εντυπωσιάζεσαι αλλά σου δημιουργείται και μια “ποδοσφαιρική μελαγχολία”.Κι’αυτό γιατί ο Καμάντα αδικεί τον εαυτό του. Δεν στερείται ταλέντου για να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, όμως παραμένει στην Άιντραχτ. Στο Μουντιάλ πάντως, πραγματικός μαέστρος, έδειξε έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Ντε Αρασκαέτα

Κρίμα που δεν τον απολαύσαμε και στα τρία παιχνίδια ως βασικό. Απέναντι στην Γκάνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας δύο τέρματα και λίγο έλειψε να δώσει την πρόκριση στην Ουρουγουάη. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ως τώρα στην Ευρώπη!

loading...

Previous articleΟι λίστα των παικτών που οι ξένοι… δε θυμούνται ότι παίζουν στην Ελλάδα
Next articleΟι ιδρυτές των Transfer Geeks ιδρύουν ποδοσφαιρική ομάδα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here