Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία ελάφρυνσης του ρόστερ του,παράλληλα όμως θέλει να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες θέσεις.

Μια από αυτές είναι εκείνη του αριστερού μπακ,οπού υπάρχει ο Μαρσέλο,ο Κούτρης αποχώρησε,ο Ρέαμπτσιουκ έχει ενημερωθεί να φέρει πρόταση και ο Λάιντνερ θα φύγει δανεικός.

Εκτός από τον Μαζουακού,ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει τις περιπτώσεις δύο Ισπανών αριστερών μπακ,των Τόνι Λάτο και Άαρον Μαρτίν.

Το ενδιαφέρον για τον 25χρονο Τόνι Λάτο είναι υπαρκτό από το καλοκαίρι,ωστόσο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν,κάνοντας πιο εφικτή την μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους.Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 ματς με την Βαλένθια πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Ο επίσης 25χρονος Άαρον Μαρτίν αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα με την φανέλα της Μάιντς και μετρά 15 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασσίστ.Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι’αυτόν (που επίσης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) από Ιταλία και Τουρκία, συγκεκριμένα από Μπολόνια,Τορίνο,Μπεσίκτας, Γαλατασαράι αλλα και την Εσπανιόλ.Η Μάιντς πασχίζει να τον ανανεώσει,όμως ως τώρα δεν τα καταφέρνει.Γι’αυτό ίσως αναλογιστεί τις προσφορές που θα έρθουν για τον Μαρτίν τον Γενάρη,προκειμένου να μην τον χάσει χωρίς όφελος το καλοκαίρι.

loading...

Previous articleO “zero to hero” Νταντσένκο στην Ουκρανία
Next articleΟ Άαρον Μαρτίν που θέλει ο Ολυμπιακός σε δράση (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here