Ο έμπειρος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού, Ροντίνει, σημείωσε το ντεμπούτο του με τα “ερυθρόλευκα” με τον προπονητή του Ολυμπιακού μάλιστα να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί για ένα ολόκληρο 90λεπτο.

Την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ροντίνει με την ομάδα του μάλιστα να περνάει από τη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό κερδίζοντας με 0-2.

Τι έκανε όμως ο Βραζιλιάνος μπακ στο ντεμπούτο του;

Ο Ροντίνει, εκτός από την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, δείχνοντας όμως πολύ προσαρμοσμένος σε αυτά τα νέα του δεδομένα.

Οι πάσες του Βραζιλιάνου, είχαν αρκετά υψηλό ποσοστό ευστοχίας, αναλογικά με το που έλαβαν χώρα, καθώς όπως μπορεί να δει κανείς και στο παρακάτω heatmap, ο Ροντίνει βρισκόταν αρκετά ψηλά στο γήπεδο, έχοντας ποσοστό ευστοχίας στο 83%.

Οι κινήσεις του, λάμβαναν χώρα στο δεξιό μέρος του γηπέδου, δεδομένου και της θέσης του, με τις κινήσεις που γίνονταν στο κέντρο να ήταν καθαρά τακτικές, όταν χρειαζόταν να “κλείσει” προς τη σέντρα, όταν η ομάδα του Ιωνικού είχε τη μπάλα από τη δική της δεξιά πλευρά.

Ο Βραζιλιάνος, έκανε πολλές διεισδύσεις, φτάνοντας μέχρι και την αντίπαλη περιοχή, πραγματοποιώντας 6 ντρίμπλες εκ των οποίων οι 4 ήταν επιτυχημένες και προσπαθώντας να δημιουργήσει και μέσω σέντρας, πραγματοποιώντας 5 εκ των οποίων μόλις 1 ήταν επιτυχημένη.

Η άνεση στις κινήσεις του, έδειξαν πως έχει αφομοιώσει το νέο κλίμα στο οποίο βρίσκεται, με τον Μίτσελ να χαμογελά, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αλλά και για τον Ισπανό κόουτς για την πλήρη αξιολόγησή του και για το αν θα μπορεί να φορά τη φανέλα του βασικού.

loading...

Previous articleΑντούνια: Μέχρι να δει τι θα γίνει με το μέλλον του, έδωσε 100.000 ευρώ για ένα νέο αυτοκίνητο (photo)
Next article“Ενεργοποιεί ως τον Απρίλιο την οψιόν του Σβάρνα η Ρακόφ”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here