Την ενίσχυση στα στόπερ εξετάζει η «Ένωση» εν όψει του καλοκαιριού, κάτι το οποίο προσπάθησε να κάνει και τον Ιανουάριο χωρίς να προχωρήσει όμως κάποια από τις περιπτώσεις που «τσέκαρε».

Στα ραντάρ της ΑΕΚ παραμένουν ακόμη κάποια ονόματα από κεντρικούς αμυντικούς, των οποίων οι περιπτώσεις δεν προχώρησαν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο διεθνής με τις ΗΠΑ, Άντονι Μπρουκς.

Ο Αμερικανός αμυντικός, βρέθηκε στο «στόχαστρο» της ΑΕΚ τον χειμώνα, όταν και αγωνιζόταν για τη Μπενφίκα, με τον ίδιο τελικά να αποχωρεί επιστρέφοντας στη Γερμανία όπου είχε σημειώσει μέχρι τότε 276 συμμετοχές, όντας παίκτης των Βόλφσμπουργκ και Χέρτα Βερολίνου.

Μια άλλη γερμανική ομάδα, η Χόφενχαϊμ, έβγαλε από τα ταμεία της 300 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει, θέλοντας να ενισχυθεί στην άμυνα και να παραμείνει στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Μπρουκς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το 2024, παρόλα αυτά τα πράγματα… δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελε η γερμανική ομάδα.

Η Χόφενχαϊμ βρίσκεται σε ισοβαθμία με άλλες δύο ομάδες στη 16η θέση της Μπουντεσλίγκα, μια θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού.

Σε ένα ενδεχόμενο υποβιβασμού, ο Μπρουκς θα εξέταζε πιο εύκολα την αποχώρησή του από τη γερμανική ομάδα, με την ΑΕΚ να συνεχίζει να τον έχει στη μεταγραφική της λίστα σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί.

loading...

Previous article«Θέλω να δω τον Ντάντας να επιστρέφει»: O κόσμος της Μπενφίκα περιμένει τον 22χρονο στο Ντα Λουζ!
Next articleMεγάλη ομάδα της Ιταλίας στα Γιάννενα για Κωνσταντέλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here