Μία υπόθεση που φαινόταν δύσκολο να χαλάσει, κι όμως η Κρουζ Αζούλ έβαλε στοπ!

Ο Παναθηναϊκός ήθελε και ο Αντούνια ήθελε. Για την ακρίβεια ο ποδοσφαιριστής ήθελε… σαν τρελός να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές είχαν ήδη συμφωνήσει για το κομμάτι του συμβολαίου, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο Μεξικό έπαιρνε 660.000 ευρώ τον χρόνο.

Στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων η Κρουζ Αζούλ είχε απίστευτες απαιτήσεις. Ζητούσε μέχρι και εννέα εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο τέλος ήταν έτοιμη να πει το «ναι» μέχρι και με 6.000.000 ευρώ.

Το θέμα είναι πως όλες αυτές οι εξελίξεις πυροδότησαν ένα μεγάλο «δράμα» για την Κρουζ Αζούλ. Ο παίκτης έμεινε εκτός προπονήσεων, ο προπονητής διάλεξε ο ίδιος να τον πετάξει εκτός αποστολής. Σαν τελευταία εξέλιξη είχαμε και το ποστάρισμα του Αντούνια με ξεκάθαρες αιχμές προς τη διοίκηση.

Το γυαλί έχει ραγίσει. Ο Παναθηναϊκός προ στιγμήν αποχωρεί, αλλά ο Αντούνια με τον τρόπο του συνεχίζει να πιέζει. Οι πράσινοι από μόνοι τους δε θα ασχοληθούν περισσότερο, εκτός αν η Κρουζ Αζούλ από μόνη της αποφασίσει να αλλάξει στάση.

loading...

Previous articleΚαι η Λουντογκόρετς για Μαντσίνι!
Next articleL’Equipe: «3,5 εκατομμύρια ευρώ από την ΑΕΚ για Κουγιατέ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here