Σε μια ακόμη αλλαγή προπονητή προχωρά φέτος ο Άρης.

Στην προσωποποίηση της ελληνικής πραγματικότητας προχώρησε ο Άρης, απολύοντας τον Άλαν Πάρντιου από τον πάγκο της ομάδας.

Μετά και την ήττα από τον Ιωνικό, ο Άλαν Πάρντιου είδε τις μέρες του στην Ελλάδα και τον Άρη να… τελειώνουν με τον Άγγλο προπονητή να αποχωρεί από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Άρης για ακόμη μια φορά, δεν δείχνει την απαραίτητη εμπιστοσύνη που πρέπει να δώσει στον προπονητή του, κάτι που κάνουν συνεχώς οι ελληνικές ομάδες, πέραν σπανίων περιπτώσεων.

Το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει μια μόνιμη λούπα στο 75-80% των ομάδων, έρχεται ένας προπονητής, παίρνει τα αποτελέσματα στην αρχή, δίνοντας μια νέα αύρα στην ομάδα, η αύρα χάνεται και έρχονται προβλήματα από πολλούς παράγοντες, έρχονται ήττες, απόλυση.

Μετά συμβαίνει ξανά το ίδιο με άλλον προπονητή, με ημερομηνία… λήξης γύρω στον χρόνο.

Ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος ήρθε και βρήκε μια ομάδα που δεν ήταν δική του, αναγκάστηκε να δουλέψει με αυτή, μια ομάδα που δεν ήταν ούτε 100% του προηγούμενου προπονητή των “κιτρινόμαυρων”.

Ο Άγγλος, εκτός από το ότι δεν βρήκε μια δική του ομάδα, ήθελε κάποιες παραπάνω προσθήκες στην πρώτη μεταγραφική περίοδο την οποία ο ίδιος μπόρεσε να δουλέψει, με τον ίδιο να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου, πως λόγω οικονομικών αλλά και του Financial Fair Play, ο Άρης δε μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη στα στόπερ, που ήθελε η ομάδα.

Μη έχοντας λοιπόν το υλικό που ήθελε, μη έχοντας ποδοσφαιριστές που διάλεξε και με πολλούς καθοριστικούς ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα “πιτς” λόγω τραυματισμού, ο Άλαν Πάρντιου έφυγε από τον Άρη, χωρίς να έχει καταβάλει ο ίδιος το έργο που θα ήθελε σε πολλούς τομείς και δουλεύοντας με μια ομάδα η οποία δεν ήταν δική του.

Ο Άρης θα συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή στα επόμενα παιχνίδια, κανένας δεν ξέρει ακόμη ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη και αν θα υπάρξει κάποιος μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά οι ελληνικές ομάδες και πόσο μάλλον ομάδες που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας, αν θέλουν να παραμείνουν σε αυτές και να διεκδικήσουν παραπάνω πράγματα, πρέπει να δώσουν τα “κλειδιά” της ομάδας σε έναν προπονητή.

Οι ήττες θα έρθουν, οι ήττες εκτός προγράμματος είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, αυτό που δεν πρόκειται να μπει στο πρόγραμμα είναι μια ομάδα που έχει συνεχόμενες αλλαγές προπονητή, με 6+ προπονητές σε 5 χρόνια, οι ομάδες στην Ελλάδα έχουν έλλειψη στην υπομονή και στην εμπιστοσύνη.

Ο Άρης, χτίζοντας ένα όμορφο πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια, έβγαλε ο ίδιος τα μάτια του στην προσπάθεια να κάνει απότομα μεγάλα βήματα, τα οποία έγιναν με λάθος τρόπο. Ολημερίς έχτιζε και έφτασε ένα βράδυ να το γκρεμίσει, κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει μέχρι να δώσει εμπιστοσύνη και να κάνει υπομονή. Η Ρώμη, δε χτίστηκε σε μια ημέρα.

loading...

Previous articleΟριστικά τέλος από τον Άρη ο Άλαν Πάρντιου!
Next articleΚουλιεράκης VS Ντόι: To αυριανό δίδυμο της Εθνικής κοντράρεται στη Τούμπα (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here