Την τελευταία ώρα υπάρχει έντονη φημολογία, ότι ο Χάμες Ροντρίγκεζ έχει συμφωνήσει με την Γαλατασαράι και ότι ο Τουρκικός σύλλογος ξεκινάει τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσει άμεσα. Τι πραγματικά ισχύει όμως;

Όπως είναι γνωστό, ο Κολομβιανός σταρ του Ολυμπιακού, έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι και τον φετινό Ιούνιο, κάτι που σημαίνει ότι αν η Γαλατά θέλει να τον αποκτήσει άμεσα, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη, με τον Ολυμπιακό να κινεί τα νήματα και να ορίζει τους κανόνες στις διαπραγματεύσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα και στους 2 στόχους της φετινής σεζόν (πρωτάθλημα-κύπελλο) και θα άγγιζε τα όρια του παραλόγου το να παραχωρήσει ένας εκ των κορυφαίων παικτών του, σε ένα τόσο κομβικό χρονικό σημείο.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν μερικές μέρες, ο Ολυμπιακός ανέφερε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό από πλευράς Γαλατά για τον Χάμες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για μυθέυματα των Τούρκων. Οι Ερυθρόλευκοι άλλωστε έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν παραχωρούν τον Κολομβιανό.

Τα Τουρκικά δημοσιεύματα που αναφέρονται συνεχώς την τελευταία ώρα, δεν φαίνεται να προέρχονται από κάποια πηγή, επομένως είναι ανακριβή.

loading...

Previous articleΟλίμπια Ονδούρας σε Ροντρίγκεζ: “Μείνε και πάλεψε”
Next articleΔιάψευση επίσημου Ολυμπιακού: ”Δεν παραχωρείται ο Χάμες”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here