Ο 30χρονος Ισπανός μέσος του Ατρομήτου, Χουάν Μουνίθ, αποχωρεί με “άμεση ισχύ” όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου με προορισμό…την Ασία!

Παρελθόν από τον Ατρόμητο, αποτελεί ο 30χρονος Ισπανός μέσος, Χουάν Μουνίθ, ο οποίος πωλήθηκε σε ομάδα της Ασίας.

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου για την πώληση του Μουνίθ:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του Χουάν Μουνίθ με μεταγραφή σε ομάδα της Ασίας με άμεση ισχύ.

Ο 30χρονος Ισπανός αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2020 και από τότε μέχρι και σήμερα αποτέλεσε σημείο αναφοράς της ομάδας μας, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ και έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στο «Αστέρι».

Σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του πραγματοποίησε συνολικά 68 συμμετοχές, έχοντας 10 γκολ και 12 ασίστ, με την απόδοσή του και τα νούμερά του να τον κατατάσσουν ως τον κορυφαίο Ισπανό που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Χουάν Μουνίθ μίλησε στο atromitosfc.gr, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον κόσμο και όχι μόνο του Ατρόμητου:
«Είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτά τα περίπου τρία χρόνια που πέρασα στον Ατρόμητο. Πρόκειται για μια ομάδα που από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Περιστέρι με έκανε να νιώσω ως ακόμα ένα μέλος της οικογένειας. Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα να φύγω, γιατί ήμουν πολύ χαρούμενος και στον Ατρόμητο και στην Ελλάδα. Για μένα είναι απλά μια μαγική χώρα, με υπέροχους ανθρώπους. Θέλω να πω ένα «ευχαριστώ» στη διοίκηση, στους οπαδούς, στο προσωπικό που συνεργάστηκα και τους συμπαίκτες μου, που για μένα είναι οι καλύτεροι και ως άνθρωποι.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ένιωσα την αγάπη του κόσμου και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, όπως πέρυσι, χωρίς αυτούς δεν θα τα καταφέρναμε στο τέλος. Ο Ατρόμητος είναι μια μεγάλη ομάδα και κυρίως χάρη στους φιλάθλους του.

Νιώθω ότι δεν λέμε “αντίο”, αλλά “εις το επανιδείν”. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται στο μέλλον. Αγαπώ τον Ατρόμητο και την Ελλάδα και πραγματικά θα είναι στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ για όλα!»
Gracias, Juanito!»

loading...

Previous articleΠροβάδισμα της Ρεάλ για Μπέλιγχαμ!
Next articleΠΑΟΚ: Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για τον Μουργκ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here