Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα συστήθηκε στη Τούμπα στο Ελληνικό κοινό, δείχνοντας τόσο τα καλά όσο και τα αρνητικά του στοιχεία.

Το τρίτο φετινό ντεμπούτο μεταγραφής στη φετινή Super League ήταν αυτό του Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος μπήκε κατευθείαν στα… βαθιά, καθώς ο Άλαν Πάρντιου τον εμπιστεύτηκε στο αρχικό σχήμα για το ντέρμπι του Άρη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε γενικές γραμμές ο Νταρίντα έδωσε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών που έχει δώσει. Έτρεχε αρκετά στο γήπεδο, παίζοντας μπροστά στο κομμάτι μεταξύ των δύο περιοχών, δικαιολογώντας τον τίτλο του… μαραθωνοδρόμου ο οποίος τον συνοδεύει.

Στη Τούμπα ο Νταρίντα επιβεβαίωσε τα θετικά του στοιχεία. Έδειξε ότι είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια, με καμία πάσα του να μην είναι λάθος στο μισό του γηπέδου του Άρη, αλλά και εκμεταλλευόμενος το πλάτος του γηπέδου, βρίσκοντας συμπαίκτες του στα πλάγια, αριστερά και δεξιά.

Σε ένα δύσκολο ματς για τον Άρη, ο Τσέχος έκανε μόλις έξι λάθη, εκ των οποίων μόνο το ένα ήταν στο πρώτο τρίτο του γηπέδου, τη στιγμή που ο Ματέο Γκαρσία έκανε τέσσερα λάθη κοντά στη περιοχή του Άρη και ο Ετέμπο 8(!) σε επικίνδυνα σημεία για τους κιτρινόμαυρους.

Την ίδια στιγμή βέβαια είδαμε και τα προβλήματα του Νταρίντα. Από τις επτά μονομαχίες στις οποίες μπήκε ο Τσέχος κέρδισε μόνο τις δύο, ενώ είχε αισθητά λιγότερα κλεψίματα σε σχέση με τους δύο άλλους παίκτες που έπαιξαν στο κέντρο.

Λίγο πολύ ο πρώην παίκτης της Χέρτα μας έδωσε… μία περίληψη του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή καλό με τη μπάλα στα πόδια που δε θα κάνει εύκολα λάθη, θα έχει καλές τοποθετήσεις, αλλά ούτε… τέρας είναι σε ότι έχει να κάνει με τις μονομαχίες, ούτε θα τον δούμε ποτέ στους καλύτερους «κλέφτες» του πρωταθλήματος.

loading...

Previous article«Σειρήνες» και από Αγγλία για Μπάκους
Next articleΠαναθηναϊκός: Στο στόχαστρο και ο Κλάινχαϊσλερ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here