Ο Τιμότεους Πούχατς θα παίζει στον Παναθηναϊκό τους έξι επόμενους μήνες, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ποντάρει πάνω σε έναν παίκτη που έχει κάθε κίνητρο να πετύχει!

Ο Πούχατς το 2021 άφησε τη πατρίδα του για τη Βundesliga με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Ένας 22χρονος μπακ με γεμάτες σεζόν και βασικό μέλος της Εθνικής Πολωνίας, τίποτα δε μπορούσε να πάει λάθος!

Κι όμως στην Ουνιόν τα πράγματα δε πήγαν όπως τα ήθελε ο Πούχατς, ο οποίος κατέληξε δανεικός στη Τουρκία και φέτος πάλι δεν είχε τον χρόνο που θα ήθελε στην ομάδα του Βερολίνου. Οι Πολωνοί του ασκούν -ήπια- κριτική και τονίζουν ότι πρέπει να δώσει περισσότερα πράγματα.

Ο ίδιος ψάχνει την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις και την Εθνική Πολωνίας, χωρίς να σπαταλάει δευτερόλεπτο. Τα Πολωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τον αποκαλούν «Τιτάνα της δουλειάς» καθώς όπως αναφέρεται πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προπονείται ακόμη και στον… ελεύθερο χρόνο του προκειμένου να βελτιωθεί.

Μέσα από τον Παναθηναϊκό ο Πούχατς ψάχνει πρώτα από όλα χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτως του αν θα μείνει στο τέλος στην Ουνιόν Βερολίνου, αν θα αγωνιστεί από τον Παναθηναϊκό ή αν θα καταλήξει κάπου αλλού.

Πάντως τον λίγο χρόνο που δε δουλεύει, ο Πούχατς τον αφιερώνει στο πάθος του για τη μουσική. Πιο συγκεκριμένα στο πάθος του για τη… ραπ μουσική, έχοντας μάλιστα δημοσιεύσει ραπ κομμάτι! Η μητέρα του ανέφερε ότι «Η μουσική τον συνοδεύει παντού, όπου είναι ανεβάζει τα ηχεία του, η ραπ είναι το πάθος του».

Πάντως η… μαμά Πούχατς δεν εκστασιάστηκε με τη μουσική καριέρα του γιού της: «Όταν άκουσα το Καντε (σ.σ. το κομμάτι του Πούχατς) σκέφτηκα, ‘Θεέ μου, πως θα κοιτάζω ανθρώπους στα μάτια’, ήταν πραγματικά απαιτητικό. Αλλά ο γιος μου είναι ενήλικας τώρα, είναι υπεύθυνος για ότι κάνει».

loading...

Previous articleΗ Dailymail βλέπει μεταγραφή του Ζίβκοβιτς αυτόν τον Γενάρη
Next articleΕπανέρχεται για Κουντέ η Μπόχουμ!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here