Η ομάδα του Σικάγο έχει καταθέσει πρόταση αγοράς για τον 19χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ!

Πρόταση για την αγορά του 19χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ, που είναι δανεικός στον Βόλο, Γιώργο Κουτσιαράς έχει καταθέσει η ομάδα του MLS, Chicago Fire.

Ο διεθνής με της ελπίδες της Εθνικής Ελλάδος, έχει επίσημη πρόταση από την αμερικάνικη ομάδα στα χέρια του και αν γίνει ποδοσφαιριστής της, θα συναντήσει στο πρωτάθλημα του MLS αρκετούς γνώριμους και συμπατριώτες του, όπως ο Ταξιάρχης Φούντας που είναι στη DC United και ο Γιώργος Γιακουμάκης που πρόσφατα μετακόμισε στην Atlanta United.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δέχθηκε επίσημη κρούση από την ομάδα του Ιλινόις, την οποία εξετάζει για τον 19χρονο επιθετικό.

Σε περίπτωση που η πρόταση γίνει αποδεκτή, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συμπεριλάβει και την ομάδα του Βόλου στην πρόταση, καθώς ο Κούτσιας βρίσκεται σε αυτή ως δανεικός, με τη συμφωνία να έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος της σεζόν.

loading...

Previous articleΤο “ξεσκαρτάρισμα” ο Ολυμπιακός, το χρειαζόταν όσο τίποτα
Next articleTόσα λεφτά δίνει η Σικάγο για Κούτσια

2 COMMENTS

  1. […] Ο Κούτσιας θεωρείται ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να ξεχωρίσει με το ταλέντο του και να φτάσει ψηλά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καλούνται πλέον να διαχειριστούν πρόταση που έχει γίνει κατατεθεί για εκείνον από τη Chica…. […]

  2. […] Ο Γιώργος Κούτσιας είναι ένα ακόμη από τα παιδιά της νέας γενιάς του ΠΑΟΚ, ένας ακόμη λόγος… υπερηφάνειας της ασπρόμαυρης ακαδημίας. Η ηλικία του, το potential του και οι έως τώρα εμφανίσεις του έκαναν τη Σικάγο Φάιερ να ασχοληθεί με τη περίπτωση του και να καταθέσει πρόταση για εκείνον. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here