Όπως μάθατε πρώτοι από το transfergeeks.gr, ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τη Γαλατάσαραϊ και τη Μπενφίκα για τον Ελβετό στράικερ, Χάρις Σεφέροβιτς.

Όπως σας αποκάλυψαν οι Transfer Geeks, ο ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τη Γαλατάσαραϊ αλλά και τη Μπενφίκα για να κάνει δικό του τον Χάρις Σεφέροβιτς.

Ο Ελβετός στράικερ βρίσκεται ως δανεικός στην τουρκική ομάδα, μη έχοντας βρει τον αναμενόμενο χρόνο συμμετοχής, μιας και στο ρόστερ της Γαλατά στη θέση του επιθετικού υπάρχουν οι Ικάρντι, Μέρτενς αλλά και ο Γκομίς, ο οποίος έχει τρομερή συνεισφορά στην πορεία της τουρκικής ομάδας φέτος, σκοράροντας 10 γκολ σε 17 συμμετοχές, τις περισσότερες προερχόμενος από τον πάγκο.

Οι Τούρκοι, βρέθηκαν σε συζητήσεις με τη Μπενφίκα για τη διακοπή του δανεισμού του Σεφέροβιτς, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να αρπάξει αυτή την ευκαιρία.

Ο 30χρονος Ελβετός, είναι ανοιχτός σε μια νέα πρόκληση της καριέρας του, με τις τελευταίες πληροφορίες μας να αναφέρουν πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο “Δικέφαλος του Βορρά” να κινηθεί στην απόκτησή του και με οψίον αγοράς, με ένα μεγάλο “αλλά” να μπαίνει στην υπόθεση.

Το ζητούμενο του ποδοσφαιριστή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχει να κάνει με το παιδί του, το οποίο (όπως είναι φυσιολογικό) έχει θέσει ως προτεραιότητα, κάτι που έχει ήδη αναφερθεί και από τα τουρκικά Μέσα.

Ο έμπειρος φορ, θέλει να βρει τις καλύτερες προοπτικές για την εκπαίδευση του παιδιού του στη χώρα όπου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία, γεγονός που θα “καθυστερήσει” την όποια κίνησή του για λίγο παραπάνω από το αναμενόμενο.

loading...

Previous articleΠότε περιμένουμε να δούμε τον Κλάινεσλαχ
Next articleΛίγκνιρ: Δείτε τα καλύτερα του Τσέχου που θέλει ο Παναθηναϊκός

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here