Την ώρα που τα πιο γνωστά Πορτογαλικά ΜΜΕ, δηλαδή η Record και η Abola επανάφεραν την Σπόρτινγκ πολύ ζεστά στο προσκήνιο για τον Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πως θα κινηθεί σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας άλλωστε έχουν σαν πρώτο στόχο τον 24χρονο διεθνή, ιδιαίτερα αφού αποτελεί επιθυμία του Ρούμπεν Αμορίμ.

Η διάθεση των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι να μην πουλήσουν τον Ιωαννίδη, άλλωστε έχουν απορρίψει και παλαιότερα δύο προτάσεις της Ίπσουιτς που ανέβηκε πολύ για τον 24χρονο. Η πρώτη ήταν στα 22.5εκ. ευρώ και η επόμενη στα 25εκ. ευρώ, ωστόσο η τελευταία είχε και ένα πολύ ισχυρό μπόνους.

https://www.transfergeeks.gr%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%80%cf%8c%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9

Αυτό ήταν ύψους 4εκ. ευρώ, πιάνοντας ένα συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, δηλαδή συνολικά η μεταγραφή θα άγγιζε τα 30εκ. ευρώ, φτάνοντας τα 29 πιο συγκεκριμένα. Επίσης, το όλο “πακέτο” γινόταν ακόμη πιο… δελεαστικό κι απ’ το γεγονός πως η Ίπσουιτς προσέφερε στους “πράσινους” και ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό. 

loading...

Previous articleΠΑΟΚ: Η Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Κεντζιόρα, που ντύνεται στα «ασπρόμαυρα»! (pic)
Next articleΠανσερραϊκός: Επιστροφή Καρασαλίδη μετά από ένα εξάμηνο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here