Την περίπτωση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, δείχνει να “σκανάρει” όλο και περισσότερο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος, αγωνίζεται για την Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, ως δανεικός από τον Άρη, με τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ να έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν.

Ο Μίτσελ είχε “τσεκάρει” τον Χρυσόπουλο από τον Σεπτέμβριο. Οι πρώτες παρουσίες του νεαρού στόπερ κέρδισαν πολύ γρήγορα τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος άρχισε να σκέφτεται την περίπτωσή του, θέλοντας όμως να τον δει και σε βάθος χρόνου με την αναπτυξιακή ομάδα των “ερυθρόλευκων”.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έδειξε από νωρίς τις δυνατότητές του, εντυπωσιάζοντας στα πρώτα παιχνίδια με τη φανέλα της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι του έτους, ο Χρυσόπουλος χρήστηκε και σκόρερ, δίνοντας μάλιστα και τη νίκη στην ομάδα του με 1-0 απέναντι στην Προοδευτική.

Μετά και την “προαγωγή” του Αντρέα Ντόι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και την εδραίωσή του στα πλάνα του, ο Μίτσελ θα ήθελε να δει και άλλα παιδιά από τις υποδομές του Ολυμπιακού να παίρνουν ευκαιρίες, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή με τον υψηλόσωμο αριστεροπόδαρο στόπερ, Χρυσόπουλο, να φαίνεται πως θα είναι ο αμέσως επόμενος.

loading...

Previous articleTo «αγκάθι» της υπόθεσης Σίλα για την ΑΕΚ
Next articleΕπική στιγμή με Βέλεθ και Κριχόβιακ στο Αλ Φατέχ – Αλ Σαμπάμπ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here