Ο Πολωνός αγωνίστηκε ένα σκάρτο 15′ στην Λιβαδειά,πρόλαβε όμως να μας δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία

Αρχικά, πάμε στα “φανερά”. Ο Πουχάτς θα έκανε ιδανικό ντεμπούτο με γκολ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ως παίκτης του Παναθηναϊκού, εάν δεν είχε προηγηθεί φάουλ του Ιωαννίδη στην αρχή της φάσης.

Πολύ σημαντική η τόνωση της ψυχολογίας του, κι ας μη μέτρησε το γκολ. Εξ’άλλου, παίκτες που δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες και κάνουν μια τέτοια ενέργεια με το που μπουν, νιώθουν λύτρωση. Στο κάτω-κάτω της γραφής θέλουν απλά να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.

Αυστηρά στατιστικά τώρα. Ο Πουχάτς όσο έπαιξε ήταν φουλ μπακ, ίσως και κάτι ακόμα, καθώς κινούνταν αρκετά ψηλά στο γήπεδο. Έκανε εξαιρετικές κινήσεις για να πάρει μπάλα, με τα ανεβάσματα του δημιούργησε υπεραριθμίες στην επίθεση(τρανό παράδειγμα η φάση του ακυρωθέντος γκολ) και γενικά δεν άφησε σε ησυχία την αντίπαλη άμυνα.

Το Heatmap του Πουχάτς απέναντι στον Λεβαδειακό

Ήταν εξαιρετικός και δημιουργικά. Έδωσε 3 forward passes και όλες βρήκαν στόχο, ένας αριθμός αξιοσέβαστος για τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε.

Μπορεί να μην τον έχουμε δει πολύ,όμως πήραμε ένα εξαιρετικό “δείγμα γραφής” από τον Πολωνό.Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να “κοντράρει” τον Χουάνκαρ για την θέση βασικού.

loading...

Previous articleΑυτός είναι ο Ποθουέλο που θέλει ο Παναθηναϊκός (video)
Next articleTo ντόμινο που φέρνει έναν «δυνατό» αντίπαλο για τον Λάτο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here