Αν και το τελευταίο δημοσίευμα πριν λίγα 24ωρα ανέφερε ότι η Μοντερέι θα στραφεί στο plan b, αφήνοντας την υπόθεση του Πινέδα, νέο ρεπορτάζ του TUDN τονίζει πως οι Μεξικανοί όχι μόνο επανήλθαν για τον χαφ της ΑΕΚ, αλλά έχουν έρθει και σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Πινέδα έχει μάλιστα ενημερώσει και τον Ματίας Αλμέιδα για την πρόθεση του, προσθέτοντας ωστόσο πως υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά μεταξύ των ομάδων. Πιο συγκεκριμένα η Μοντερέι δίνει 8εκ. ευρώ και η ΑΕΚ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ζητάει 20εκ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται:

«Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει καταρχήν συμφωνία με τη Rayados de Monterrey στην επιθυμία του να επιστρέψει στη Liga MX σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ντιέγκο Μεντίνα από το TUDN, ο Μεξικανός παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα όσον αφορά τον μισθό και τα χρόνια του συμβολαίου, εν αναμονή της ΑΕΚ να αποδεχθεί την πρόταση από το Μεξικό», αναφέρει το ρεπορτάζ. 

Στη συνέχεια μάλιστα σημειώνεται ότι ο παίκτης έχει ενημερώσει ήδη σχετικά και τον Ματίας Αλμέιδα, “για να διευκολύνει την έξοδό του, σημειώνοντας πως η προσφορά που δέχτηκε είναι κάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει”.

Ακολούθως το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως: «Οι πληροφορίες που έχει το TUDN είναι ότι η Rayados de Monterrey είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην ΑΕΚ 8 εκατ. δολάρια και όχι περισσότερα, αν και η ελληνική ομάδα στις αξιώσεις της δεν περιμένει λιγότερα από 20 εκατ. δολάρια. Ο Ορμπελίν πρέπει να παρουσιαστεί αυτήν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου, στην προετοιμασία της ομάδας, όπου αναμένεται να συνομιλήσει με τον Αλμέιδα και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, προκειμένου να πετύχει την έξοδό του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εκτιμάται ότι το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας όλα θα μπορούσαν να γίνουν πράξη και η μεταγραφή του Ορμπελίν να κλείσει».

loading...

Previous articleΑνατροπή με Κάρμο, προτίμησε να παραμείνει στην Πόρτο, παρά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τους «δράκους»!
Next articleΣτην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Περέιρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here