Οι Βέλγοι θέλουν να κρατήσουν τον Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να μη το κάνει εύκολο για εκείνους!

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο αναφέρονται στη προοπτική παραμονής του Δανού ποδοσφαιριστή στη Σταντάρ Λιέγης. Ο ίδιος θέλει να μείνει, ενώ η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει. Ο Ολυμπιακός πρέπει όμως να σκεφτεί προσεκτικά το τι θέλει να κάνει με εκείνον.

Ο Ζιγκερνάγκελ έπαιξε στον Ολυμπιακό για μόλις επτά παιχνίδια και σκόραρε δύο γκολ πριν δοθεί δανεικός σε ένα από τα πολλά πάρε-δώσε των ερυθρόλευκων για φέτος.

Στο Βέλγιο πάντως ο Ζιγκερνάγκελ δείχνει να βρήκε αυτό που έψαχνε, γράφοντας εξαιρετικά νούμερα και κάνοντας συνολικά μία πολύ καλή σεζόν. Έως τώρα σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Βελγίου μετράει ήδη επτά γκολ και δύο ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να μείνει στη μάχη της τετράδας σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Φέτος ο Δανός παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά κυρίως στα αριστερά, γυρνώντας πίσω και δίνοντας βοήθειες. Σκοράρει με εξαιρετικούς ρυθμούς και μοιράζει τη μπάλα με πολύ σωστό τρόπο, όπως αποδεικνύεται από το advanced stats του.

loading...

Previous articleΟ Ζαφείρης «μαγεύει» την Ευρώπη και δεν έχει… αρχίσει καν (WyScout Analysis)
Next articleVIDEO: Δείτε τη γκολάρα του Τζόλη με τη Νόριτς!

1 COMMENT

  1. […] Μάλιστα οι Βέλγοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους με την ομάδα του Ολυμπιακού προκειμένου να δούνε τις διαθέσεις της ομάδας του Πειραιά, τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία, όπως σας είχαμε …. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here