Μετά τον Ντάνιελ Μαντσίνι o Παναθηναϊκός προχωρά στην απόκτηση του αδερφού του, Βαλεντίν.

Η απόκτηση του Βαλεντίν Μαντσίνι προχωρά για τον Παναθηναϊκό με τον 19χρονο νεαρό να ετοιμάζεται για το πρώτο του βήμα στην Ευρώπη, αλλά ποιος είναι ο Βαλεντίν Μαντσίνι;

Ο 17χρονος Αργεντίνος, αγωνίζεται στη θέση των εξτρέμ όπως και ο αδερφός του και πολύ μάλιστα τον συγκρίνουν με αυτόν, ακόμη και για την ηλικία που και οι δύο έκαναν το ντεμπούτο τους.

Ο νεαρός Μαντσίνι, αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία της Αργεντινής για λογαριασμό της Αλντοσίβι και θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για τη Β’ ομάδα με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος (μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023).

Ο 19χρονος εξτρέμ, έχει αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια φέτος (πιο συγκεκριμένα 5) έχοντας παρόμοια στοιχεία με αυτά που είχε ο αδερφός του στο ξεκίνημά του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που ντριπλάρει αρκετά συχνά, έχοντας μάλιστα 7 ντρίπλες ανά παιχνίδι, πολλές φορές όμως με αφέλεια με αποτέλεσμα να χάνει τη μπάλα, αλλά να επιστρέφει γρήγορα για την ανάκτησή της και μάλιστα με επιτυχία.

Αν και επιθετικογενής ποδοσφαιριστής, λόγω της άμεσης κίνησης για την ανάκτηση της μπάλας, έχει αρκετές κερδισμένες αμυντικές μονομαχίες οι οποίες φτάνουν στο 60%, αλλά το ίδιο δεν ισχύει στις εναέριες μονομαχίες του, όπου εκεί το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό και είναι ένα εκ των μειονεκτημάτων του.

Η ταχύτητά του, με και χωρίς τη μπάλα, είναι αυτό που τον ξεχωρίζει ανάμεσα από τους υπόλοιπους, αλλά είναι ακόμη… ακατέργαστος.

Όπως είδαμε και από το πέρασμα του αδερφού του, με τους δύο να έχουν πολλά κοινά στοιχεία, θα χρειαστεί να δουλέψει για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και να πάρει την ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Ο αδερφός του, ο Ντάνιελ, είδαμε και την πρώτη του χρονιά στον Άρη, πως έδειχνε σημάδια, αλλά χρειαζόταν ακόμη περισσότερη δουλειά η οποία όταν ήρθε, τον εκτόξευσε στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου και έφερε ένα πολύ υψηλό ποσό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να ακολουθήσει και ο 19χρονος Βαλεντίν, ώστε να μπορέσει να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά τη λήξη του δανεισμού του.

loading...

Previous articleΗ ελληνική ομάδα που προσπάθησε να κάνει το… “μπαμ” με τον Λάζαρο
Next articleOριστικό: Ανανεώνει ο Αϊτόρ, μέχρι το 2026 στον Παναθηναϊκό!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here