Ο Παναθηναϊκός παλεύει φέτος για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει ώστε να έχει ήδη το κεφάλι του ήσυχο για του χρόνου!

Τελευταία κίνηση που συμπληρώνει αυτό το παζλ, είναι η απόκτηση του Αϊτόρ Κανταλαπιέρδα, του ανθρώπου ο οποίος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να στείλει τον Παναθηναϊκό στη πρώτη θέση του Ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα… με διαφορά. Ακόμη και σήμερα είναι 4ος σκόρερ στη Super League, χάρη στα 8 που έχει πετύχει, πετυχαίνοντας 2 γκολ ανά 3 αγώνες! Βάλτε σε αυτό και τις 0,22 expected assist ανά παιχνίδι και καταλαβαίνουμε τι προσφέρει ο Αϊτόρ.

Mάλιστα έκλεισε με ένα συμβόλαιο το οποίο δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων απαγορευτικό, ενώ η οψιόν που διατήρησαν οι πράσινοι κάνουν τα deal ακόμη μεγαλύτερη «νίκη».

Όλα αυτά ενώ στο «τριφύλλι» έχει έρθει ο Μαντσίνι. Ο Αϊτόρ ήταν στο index του Wyscout ο κορυφαίος εξτρέμ του πρωταθλήματος όσο ήταν υγιής. Mετά τον τραυματισμό του, τη θέση του πήρε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, δηλαδή η μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό!

Mε τον Άρη ο Μαντσίνι είναι εξαιρετικός, με ένα γκολ, μία μεγάλη ευκαιρία που έβγαλε ο Κουέστα και μία εξαιρετική σέντρα στον Ιωαννίδη που λίγο έλλειψε να γράψει το 1-2. Όλα αυτά έχοντας 5/6 ντρίμπλες και στο νούμερο που πραγματικά… τρομάζει, 21 κερδισμένες μονομαχίες στις 27 που έλαβε μέρος!

Για τον Κλέινχεϊσλερ τα έχουμε γράψει πάρα πολύ αναλυτικά. Πρόκειται για έναν παίκτη που βλέπει εστία, απειλεί με κάθε τρόπο και έχει ήδη δώσει βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Αν σκεφτούμε ότι του χρόνου ίσως έρχεται από τον πάγκο, πρόκειται για μία επιλογή που πραγματικά είναι value for money!

Όσο για τον Παλάσιος, πέρυσι ήταν ο κορυφαίος εξτρέμ στην Ελλάδα με 13 γκολ και 3 ασίστ, ενώ ακόμη και φέτος σε μία πιο «ήσυχη» χρονιά έχει 5 γκολ και έχει δώσει 17 «πάσες κλειδιά», όντας δεύτερος σε ολόκληρη τη Super League.

Ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός θα έχει του χρόνου μία επιθετική τετράδα με Αϊτόρ, Μαντσίνι, Κλέινχεϊσλερ, Παλάσιος και τον Βέρμπιτς που κανένας δε μπορεί να πει με σιγουριά ότι δε θα ανέβει του χρόνου. Όλα δείχνουν ότι τρεις από αυτούς θα είναι του χρόνου στο πάγκο, σε μία επιθετική γραμμή που… τρομάζει.

loading...

Previous articleΣυμφώνησε με την Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος
Next articleΜανάι: Ο καλύτερος ελεύθερος σέντερ φορ είναι 25 χρονών, έφυγε από την Αγγλία και είναι… προσιτός

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here