O προπονητής του κορυφαίου τερματοφύλακα του μουντιάλ δε τον θέλει στην ομάδα του!

Το fichajes.net αναφέρει ότι ο Έμερι έχει ενοχληθεί πάρα πολύ με τη συμπεριφορά του Μαρτίνες και θέλει άμεσα να τον πουλήσει, έχοντας στο μυαλό του αντικαταστάτη που επίσης διακρίθηκε στο παγκόμιο κύπελλο.

Όπως αναφέρεται: «Ο Ουνάι Έμερι δεν αντέχει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και θέλει να τον δει να φεύγει από την Άστον Βίλα. Είναι μια πραγματικότητα που συζητήσαμε πριν από μερικές εβδομάδες στο fichajes.net. Ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να μην μείνει στην προσπάθεια η αποχώρηση του τερματοφύλακα» και συνεχίζει:

«Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ένας υπέροχος τερματοφύλακας. Ακόμα περισσότερο μπορούμε να εκτιμήσουμε την ικανότητά του να αποκρούει πέναλτι – κάτι που φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα είναι μια από τις σπουδαίες φυσιογνωμίες του τελευταίου Μουντιάλ στο Κατάρ αφού, χωρίς τις αποκρούσεις του στα πέναλτι και χωρίς τη σωτήρια επέμβασή του στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στον τελικό, η εθνική Αργεντινής δεν θα είχε κερδίσει το τρίτο της παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και είναι μια δύσκολη προσωπικότητα. Αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές. Εχει κοροϊδέψει πολλές φορές τους Γάλλους και φάνηκε ότι εκτός από σπουδαίος τερματοφύλακας είναι επίσης και πολύ αγενής. Για αυτόν τον λόγο, ο Ουνάι Έμερι θέλει να φύγει από το Βίλα Παρκ το συντομότερο δυνατό».

Στη συνέχεια μάλιστα του ρεπορτάζ, υπάρχει και το όνομα του ενδεχόμενου αντικαταστάτη του Μαρτίνες, ο οποίος είναι ο Μπόνο. Τονίζεται πως η Σεβίλλη για τον Μαροκινό κίπερ θα ήθελε ένα ποσό της τάξης των 40.000.000 ευρώ – τιμή πολύ προσιτή για τον αγγλικό σύλλογο.

loading...

Previous articleΌταν ο Σίλα… σκοράρει (video)
Next articleΟι δύο θέσεις που «καίνε» για τον Ολυμπιακό μετά το εξτρέμ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here