Για την απόκτηση του Ζοβανέ Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας επανέρχεται ο Ολυμπιακός μετά και το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα τη “Record”, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζαβανέ Καμπράλ, έχοντας μάλιστα καταθέσει και επίσημη πρόταση δανεισμού στη Σπόρτινγκ, όπως αναφέρει το πορτογαλικό Μέσο.

Νέο δίαυλο επικοινωνίας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός μετά και το καλοκαίρι, που είχε ενδιαφερθεί έντονα για την περίπτωσή του.

Ο Καμπράλ, βρίσκεται στη Σπόρτιγνκ από τα 17 του χρόνια, όταν και αποκτήθηκε για τις ακαδημίες της ομάδας, με τους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου τότε, να τον θεωρούν ένα από τα μεγαλύτερά τους ταλέντα.

Πλέον, έχοντας φύγει και για ένα 6μηνο ως δανεικός στη Λάτσιο, ο 24χρονος δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλους, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον αποκτήσει και τη Σπόρτινγκ να είναι ανοιχτή και σε μόνιμη παραχώρησή του με ανάλογο αντίτιμο, γεγονός που μπορεί να προσθέσει και οψιόν αγοράς στον δανεισμό του στον Ολυμπιακό.

loading...

Previous articleΕπέστρεψε στις προπονήσεις και την αποστολή της Κρουζ Αζούλ ο Αντούνια
Next articleΑυτός είναι ο Καμπράλ που θέλει ο Ολυμπιακός (video)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here