Στην αναζήτηση αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει και πολλές προσεγγίσεις σε ποδοσφαιριστές, όπως ο Λάτο της Βαλένθιας αλλά και για την φημολογία της επιστροφής του Μαζουακού.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, έχοντας στη μεταγραφική του λίστα πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως προαναφέραμε, με τον Ρέαμπτσιουκ επίσης να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση με προορισμό την..Ιταλία

Αυτό που κινεί όμως την περιέργεια των περισσότερων, είναι η υπόθεση του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή των “ερυθρόλευκων”, Ντορόν Λάιντνερ.

Ο νεαρός αριστερός μπακ, ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές στον Ολυμπιακό, ως ένα όνομα μάλιστα που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της ομάδας του Μίτσελ σε αυτή τη θέση.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το διαβατήριό του, άφησε τον ποδοσφαιριστή αρκετά πίσω από την υπόλοιπη ομάδα, μη παίρνοντας αγωνιστικό ρυθμό, μιας και η μεταγραφή του δε μπορούσε να ολοκληρωθεί και επίσημα αν δε γινόταν η διευθέτηση του προβλήματος.

Με την επισημοποίηση και την ενεργοποίησή του όμως, ο Λάιντνερ βλέπουμε να μην παίρνει τις κατάλληλες ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά να αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα, στη Super League 2.

Ο Λάιντνερ, παραμένει ακόμη “ανέτοιμος” στα μάτια του τεχνικού ηγέτη των “ερυθρόλευκων”, Μίτσελ, με τον Ισπανό κόουτς να χρειάζεται μια έτοιμη λύση που θα μπορέσει να υποστηρίξει την ομάδα του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Φαίνεται πως για την ώρα ο Μίτσελ δεν είναι και τόσο…διατεθειμένος να πάρει το ρίσκο για το πρότεκτ Λάιντνερ.

loading...

Previous articleΟι Καναδοί θέλουν για… Χριστουγεννιάτικο δώρο τον Ζίβκοβιτς
Next articleΚαι η Τσέλσι δίνει 120 εκατομμύρια για Φερνάντεζ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here