Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Βραζιλιάνο χάφ.

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Βίνι Σόουζα ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν ως δανεικός στην Εσπανιόλ του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, του νέου προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει την περίπτωση του Σόουζα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που ο ίδιος εκτιμά και θα τον ήθελε στον Πειραιά.

Ο 24χρονος ήταν δανεικός από την ομάδα του City Group (της ιδιοκτήτριας εταιρίας της Μάντσεστερ Σίτι) την βέλγικη Λόμελ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Η Λόμελ κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή με το υπόλοιπο 40% να είναι στη Φλαμένγκο, ενώ θεωρείται σίγουρο πως ο ποδοσφαιριστής δε θα παραμείνει στη βελγική ομάδα τη νέα σεζόν.

Είτε με μεταγραφή είτε με πώληση, ο Σόουζα θα αποχωρήσει από τη Λόμελ με τον ίδιο να επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, ενώ παράλληλα τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών να τον έχουν συνδέσει και με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως τις Μπράγκα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γουλβς αλλά και τη βραζιλιάνικη Παλμέιρας.

loading...

Previous articleΆρης: Ταξιδεύει στο Μεξικό ο Ματέο Γκαρσία – Ολοκληρώνεται η μεταγραφή στην Άτλας
Next articleΑστέρας Τρίπολης: Η Μάλαγα θέλει τον Μπενίτο

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here