Ο ΠΑΟΚ απέκτησε μπακ,με την ικανότητα να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας,προκειμένου να προσφέρει λύσεις λόγω των πολλών τραυματισμών που μετρά ο ΠΑΟΚ στις θέσεις αυτές και να πάρει τη φανέλα βασικού από τον Σάστρε.

Πρόκειται για εναν έμπειρο μπακ,που τα δύο τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ουκρανίας με την Ντιναμό.Γνωρίζει τι θα πει πρωταθλητισμός και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ορισμένους ποδοσφαιριστές με τέτοια εμπειρία για να καθοδηγήσουν το νεαρό σύνολο του.

Ο Κετζιόρα είναι εξαιρετικός στις μονομαχίες,είτε πρόκειται για εναέριες είτε όχι,καθώς μετρά 60% σχεδόν στις εναέριας τα τελευταία 4 χρόνια.Συνολικά μετρά 63.2% σε όλες τις μονομαχίες,πράγμα που μας δείχνει πως παλεύει, διεκδικεί δυνατά και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η αμυντική του συμπεριφορά.

Ο Κετζιόρα έχει αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.Εμπειρία,ενέργεια και κίνητρο να αποδείξει ότι αξίζει καθώς στην ομάδα του δεν έχει κερδίσει τη θέση βασικού.Μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κάνει πρωταθλητισμό,καθώς και να αποτελέσει σημαντικό μέλος του ροτέισιον του Λουτσέσκου.

loading...

Previous articleΓράφτηκε «κλεισμένος» για ΑΕΚ, αλλά πάει La Liga!
Next articleΣυνεχίζει τις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here