Το μεγαλύτερο απωθημένο της καριέρας του είναι ότι δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ!

Ο Κλαούντιο Κεσέρου έχει πετύχει πάρα πολλά πράγματα στη καριέρα του. Έχει 47 παιχνίδια και 13 γκολ με την Εθνική Ρουμανίας, έχει 21 γκολ σε 66 παιχνίδια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λουντογκόρετς με 139 γκολ σε 243 παιχνίδια.

Η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε τα 4.000.000 ευρώ και η καριέρα του είναι πλήρης. Ακόμη και φέτος έχει πέντε γκολ σε 18 παιχνίδια στη πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας.

Αυτό που μετανιώνει όμως όσο τίποτα άλλο ο Κεσέρου είναι που δεν έπαιξε στον πάγκο και κυρίως που δεν έπαιξε υπό τις οδηγίες του Ρασβάν Λουτσέσκου, όπως ο ίδιος τονίζει στο gol.bg.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του:

«Ένιωσα τα χειρότερα συναισθήματα της καριέρας μου όταν απέρριψα τον ΠΑΟΚ όταν ήταν ο Λουτσέσκου εκεί. Είχαμε μία συμφωνία με τον πρόεδρο της Λουντογκόρετς να με ενημερώσουν νωρίτερα. Όλα έγιναν γρήγορα, δύο μέρες πριν το πρώτο ματς στο Champions League και τελικά αποφάσισα να μείνω. Λυπάμαι όχι γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά, αλλά για το ότι δε μπόρεσα να δουλέψω με τον Λουτσέσκου, αλλά και για το πως τελείωσα με την Λουντογκόρετς.

loading...

Previous articleVIDEO: Έτσι σύστησε ο Πανσερραϊκός τον Κανίς στην Ελλάδα!
Next articleΣφήνα Ατλάντα για Γιακουμάκη!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here