Ο 16χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ έχει “μαγνητίσει” βλέμματα πολλών κι ας μην έχει αγωνιστεί ακόμη με την πρώτη ομάδα

Μπορεί να τον έχετε απλά ακουστά,αν δεν γνωρίζετε τι είδους παίκτης είναι οι Transfer Geeks έχουν ήδη φροντίσει για εσάς.Μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του παιχνιδιού του με βάση δεδομένα Wyscout.

Στο δια ταύτα.Η Φιορεντίνα μοιάζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή,όμως στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποδεχτούν καμία πρόταση τόσο εύκολα.Αρνήθηκε επίσης πρόταση της Μπριζ που δεν ικανοποιούσε τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το tuttomercato:

“Ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας θεωρείται ως ένα από τα νέα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γεννημένος το 2006 έχει σκοράρει 4 γκολ σε 7 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β’ – που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία- και έχει μέσο όρο ένα τουλάχιστον γκολ ανά μια ώρα παιχνιδιού και είναι ήδη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε τις προφυλάξεις του προσφέροντας του συμβόλαιο με εξαψήφιες αποδοχές και πάνω από όλα, με ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ. Πολλές ομάδες έχουν δοκιμάσει το έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Φιορεντίνα.

Η Κλαμπ Μπριζ έκανε επίσημη πρόταση που άμεσα επέστρεψε στον αποστολέα της. Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ πιστεύει πολύ σε αυτόν και για αυτόν το λόγο όρισε τόσο υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιο του για ένα παίκτη που την περασμένη εβδομάδα έκλεισε τα 17 του χρόνια.”

loading...

Previous articleΕπιστρέφει στη Λαμία ο Πίτι
Next articleΆρης: Ο Καμαρά ήρθε και πιάνει δουλειά

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here