Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Μαντσίνι, παραχώρησε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Cosmote εν όψει του ντέρμπι των «αιωνίων».

Στη συνέντευξή του, ο Αργεντίνος μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού σε αυτόν αλλά και την ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Έχει παίκτες που θα κάνουν το καθήκον τους. Προσπαθούν κι αυτοί να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό το τελευταίο διάστημα. 

Η ομάδα τους είναι ανεβασμένη, αλλά εγώ κοιτάζω τη δική μας. Πρέπει να κάνουμε ότι κάναμε την περασμένη αγωνιστική.

Έχω αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με τον Άρη και θέλω να πετύχω γκολ να βοηθήσω την ομάδα μου”, τόνισε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, επιβεβαιώνοντας ακολούθως το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Πειραιώτες για τον ίδιο κι επισημαίνοντας πως πήρε τη σωστή απόφαση, με τη μεταγραφή του στο “τριφύλλι”.

Όντως ήθελε ο Ολυμπιακός να με αποκτήσει, αλλά στη ζωή τα πράγματα έρχονται διαφορετικά κατά καιρούς. Έκρινα πως ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. 

Θα ωφελούσε εμένα προσωπικά και την οικογένεια μου και πραγματικά είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση και δεν το μετανιώνω”.

loading...

Previous article«Η Μπενφίκα δίνει 25 εκατομμύρια για πακέτο Κουλιεράκη – Κωνσταντέλια»
Next article«Κάρφωσε» τη Λαμία και πετάει για Σικάγο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here