Μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου ο Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει γίνει θέμα σε όλη τη χώρα και τα σενάρια πηγαίνουν και έρχονται, με τα τοπ κλαμπ της Ευρώπης να γράφεται ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ. Η πραγματικότητα όμως είναι λίγο διαφορετική..

Οι μόνοι σύλλογοι που έχουν δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για το wonderkid των Θεσσαλονικιών, είναι η Σάλτσμπουργκ και η Μίλαν. Καμία όμως από τις δύο δεν έχει φτάσει καν κοντά στο ποσό που αξιολογεί ο ΠΑΟΚ τον παίκτη, αλλά και στην κατεύθυνση που έχει ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη, καθώς θέλει να τον κρατήσει για τουλάχιστον άλλη μια σεζόν. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, ομάδες όπως οι Σαλτσμπουργκ, αν τον αποκτούσαν, θα ήθελαν να τον ενσωματώσουν απευθείας στην ομάδα τους και θα του έδιναν ρόλο πρωταγωνιστή.

Ομάδες σαν την Μίλαν μπορούν να δώσουν τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν να δώσουν στον νεαρό τον ρόλο που θέλει άμεσα, καθώς το παν για τον ίδιο αυτή τη στιγμή είναι να αγωνίζεται και στον ΠΑΟΚ ξέρει ότι μπορεί να το έχει αυτό.

Το ενδιαφέρον άλλων ομάδων είναι περισσότερο φιλολογικό, με τα όσα αναφέρονται για πρόταση της Γαλατασαράι να μην ισχύουν, άλλωστε το ποσό που γράφτηκε θα θεωρούταν αστείο για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Εν τέλει, η όλη κατάσταση ευνοεί τον ΠΑΟΚ, όπου κρατάει το αστέρι του και το βλέπει μέρα με τη μέρα να ανεβάζει τις μετοχές του, με τον τεχνικό του διευθυντή να κάνει εξαιρετική δουλειά και να τον μετατρέπει σε βιτρίνα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

loading...

Previous articleΣτη Τουρκία «Tοp» ελεύθερος που ήθελε ο Παναθηναϊκός
Next articleΟ Ζαφείρης «μαγεύει» την Ευρώπη και δεν έχει… αρχίσει καν (WyScout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here