Ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε ο Ολυμπιακός ούτε κάποιος άλλο από τους Big-5.

Οι μεγαλύτερες ομάδες της Super League έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο. Ο Άρης θα πάρει όπως όλα δείχνουν έναν σέντερ φορ, ο Παναθηναϊκός μετά τον Πούχατς θα πάρει ένα εξτρέμ και ένα χαφ, η ΑΕΚ ψάχνει αριστερό μπακ και ου το καθεξής.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως δεν είναι σε καμία από τις «μεγάλες» ομάδες, αλλά στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου έχει νέο ιδιοκτήτη, έναν άνθρωπο με net worth πάνω από 1.000.000.000 ευρώ και όλοι αναρωτιούνται πόσο άμεσα και πόσο σοβαρά θα επενδύσει στους «κιτρινομπλέ».

Υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Καμίνσκι θα πάει όντως σε λύσεις παικτών που μπορούν σταδιακά να ανεβάσουν την ομάδα όπως ο Νοσιρού και πως θα χειριστεί υποθέσεις τύπου Καρέλη. Αν θα έχει την επιθυμία να κρατήσει τα καλύτερα ονόματα της ομάδας και να την ενίσχυση, ή αν τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό δε θέλει να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του.

Πάντως σε περίπτωση που ο Παναιτωλικός ξεκινήσει να κινείται στους.. .ρυθμούς που μπορεί να τον βάλει ο Καμίνσκι, τότε αυτό θα φέρει και νέο ενδιαφέρον στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

loading...

Previous article«Επιβάλλεται να είναι καλύτερος» οι Πολωνοί δε χαρίζονται στον Πούχατς
Next articlePOLL: Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Κουλιεράκη;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here