Τα updates του Transfermarkt σχετικά με τις αξίες των παικτών της Super League, έφεραν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία στην επιφάνεια και για τους κεντρικούς επιθετικούς του πρωταθλήματός μας, καθώς στην κορυφαία 5άδα βρίσκουμε και τρεις Έλληνες παίκτες.

Στην κορυφή αυτής της 5άδας, βρίσκεται ο Αντράζ Σπόραρ του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις πήρε από το χέρι το Τριφύλλι και το κράτησε στη κορυφή της βαθμολογίας. Η αξία του πλέον βρίσκεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, γνωρίζοντας αύξηση κατά 500.000 ευρώ.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική περίοδο με την ΑΕΚ και την κρατάει ως αρχηγός, σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Η αξία του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 3.000.000 ευρώ, γνωρίζοντας αύξηση κατά 500.000 ευρώ όπως και ο Σπόραρ.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης, ακόμα ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που σε πολλά παιχνίδια αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί και έδωσε πολύτιμους βαθμούς. Ο Έλληνας στράικερ πλέον αξίζει 1.500.000 ευρώ, γνωρίζοντας αύξηση κατά 300.000 ευρώ.

Στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ακόμα ένας Έλληνας επιθετικός, αυτή τη φορά ο Μάριος Τζαβίδας. Ο 19χρονος μετράει ήδη 25 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τον Ατρόμητο, με τις εμφανίσεις του να είναι αρκετά καλές. Μπορεί τις περισσότερες φορές να έρχεται από τον πάγκο, αλλά η επιρροή του στο παιχνίδι του Ατρομήτου δικαιωματικά του έδωσε αύξηση στην αξία του κατά 300.000 ευρώ, με την τωρινή του να ανέρχεται στα 450.000 ευρώ.

Πέμπτος βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος στον Παναιτωλικό φαίνεται ότι ξαναβρίσκει τον παλιό του εαυτό. Σε 20 συμμετοχές μετράει 11 γκολ, αποτελεί τον σημαντικότερο παίκτη της ομάδας του Αγρινίου και πλέον η αξία του φτάνει τα 800.000 ευρώ γνωρίζοντας την αύξηση κατά 200.000 ευρώ.

loading...

Previous articleH 5άδα Ελλήνων τερματοφυλάκων που αύξησαν κατά… πολύ την χρηματιστηριακή τους αξία
Next articleVIDEO: Δείτε τα 4 γκολ του Βέλλιου απέναντι στην Ντεν Μπος

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here