Μέσα σε λίγους μήνες ο νεαρός Κοντογιάννης από εκεί που έπαιζε στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, ο νεαρός Κοντογιάννης ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Ψήθηκε» στη Γ’ Εθνική

Ο Βαγγέλης Κοντογιάννης δεν είναι απαραίτητα γνωστός σε όλη την Ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, για να είμαι ειλικρινείς μάλλον οι περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι δεν τον γνωρίζουν.

Πρόκειται για ένα παιδί γεννημένο το 2002 που θεωρείται ένας από τους επόμενους τερματοφύλακες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Χρόνο στον Παναιτωλικό δε θα έβρισκε πέρυσι και έτσι δόθηκε δανεικός στον Παναγρινιακό, μία ομάδα που έπαιζε στη Γ’ Εθνική και χρειαζόταν δεδομένα έναν καλό τερματοφύλακα για να πετύχει τον στόχο της.

Ο Κοντογιάννης ήταν βασικός και μάλιστα μετράει στο ενεργητικό του και μία επέμβαση σε πέναλτι του Ναυπακτιακού σε ένα ντέρμπι των δύο ομάδων. Η χρονιά του συνολικά ήταν επιτυχημένη -όπως και της ομάδας του- με τον ίδιο να

Βρήκε την ευκαιρία, την άρπαξε από τα μαλλιά

Όταν ξεκίνησε η σεζόν δεν αναμενόταν ο Κοντογιάννης να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τα προβλήματα όμως στο «1» για την ομάδα του Αγρινίου ήταν μεγάλα και έτσι επιστρατεύτηκε ο νεαρός, που έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Σε ένα παιχνίδι που η δική του ομάδα δε μπόρεσε να απειλήσει με τον τρόπο που θα ήθελε, ο Κοντογιάννης είδε τον Αστέρα να έχει τρεις ευκαιρίες από τη πλευρά του, με τον νεαρό γκολκίπερ να έχει 1 expected conceded goal, αλλά να κρατάει το μηδέν!

Μπορεί να μην υπήρχε η απόλυτα κλασσική ευκαιρία, αλλά από τις τρεις επεμβάσεις που έκανε οι δύο έγιναν σε γωνίες ενώ και σε άλλες περιπτώσεις κάλυψε με πολύ καλό τρόπο τον χώρο και οι παίκτες του Αστέρα δε μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ακριβώς τον τελικό προορισμό της μπάλας, ενώ επισημασμένες με μοβ είναι οι λεγόμενες «δύσκολες» επεμβάσεις.

Ο Παναιτωλικός πήρε τερματοφύλακα και δεν είναι δεδομένο το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής από εδώ και πέρα ο Κοντογιάννης, αλλά αυτό δε του στερεί την πολύ σοβαρή εμφάνιση του, πριν τη συμπλήρωση των 21 ετών του.

Φυσικά υπάρχουν τομείς που χρειάζεται βελτίωση με τις απομακρύνσεις του με τα πόδια σε καταστάσεις pressing στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου να εντάσσεται σε αυτή τη κατηγορία, αλλά το πρώτο δείγμα είναι σίγουρα θετικό.

loading...

Previous articleΠροτάθηκε και στον Παναθηναϊκό ο Ίσκο
Next articleTον είχαν για τελειωμένο και αυτός έγραψε ιστορία! (Wyscout Analysis)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here