Στους Transfer Geeks και τον Γιώργο Σιδερίδη, μίλησε ο ατζέντης του Αλβάρο Ζαμόρα.

Όπως σας ενημέρωσαν νωρίτερα οι Transfer Geeks, δημοσιεύματα από την Κόστα Ρίκα, ήθελαν τον Άρη να έχει καταθέσει πρόταση στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα για τον δανεισμό του 20χρονου διεθνή Κοσταρικανού, Αλβάρο Ζαμόρα.

Ο ατζέντης του 20χρονου ποδοσφαιριστή, μίλησε στον Γιώργο Σιδερίδη για το ενδιαφέρον και την πρόταση του Άρη στον πελάτη του, λέγοντας πως δε δίνει…πολλές πιθανότητες στο να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Για την πρόταση του Άρη:

“Ναι πράγματι, ο Άρης κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του πελάτη μου από τη Ντεπορτίβο Σαπρίσα. Η πρόταση αφορά 6μηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.”

Για τη φάση στην οποία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις:

“Ο Άρης κατέθεσε την πρόταση, αλλά υπάρχει μεταξύ μας μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, την οποία δεν νομίζω πως θα προλάβουμε να λύσουμε. Ο χρόνος και το ότι η μεταγραφική περίοδος λήγει σήμερα, δε μας βοηθά, αλλά πιστεύω πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή το καλοκαίρι.”

Για το αν γνώριζε τον Άρη πριν από αυτή την πρόταση:

“Είχα άκουσε κάποια πράγματα για την ομάδα, αλλά δεν είχα άποψη πάνω σε αυτή. Με την έρευνα που έκανα, πιστεύω πως ο Άρης θα βοηθούσε τον πελάτη μου, ο Ζαμόρα είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη.”

loading...

Previous article«Φεύγει σήμερα ο Σίλα, υποψήφια μία Ελληνική ομάδα»
Next articleΣτην Αγγλία ο Βάτσλικ – Υπογράφει στη Χάντερσφιλντ

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here