Ένα πολύ τραβηγμένο σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με Τούρκικα ΜΜΕ ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ενώ προστίθεται στο ρεπορτάζ πως θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία και έχει επικοινωνήσει με την Μπεσίκτας.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το karakartal.com, σε ένα ρεπορτάζ που αναπαράχθηκε και από τη Fanatik, ο Έλληνας αρχηγός προσέγγισε την ομάδα της Κωνσταντινούπολης για να δει αν υπάρχει κάποια προσφορά από πλευράς του κλαμπ προς αυτόν, αφού δεν είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Ο Μπακασέτας, που έπαιξε για πολύ καιρό στην Τραμπζονσπόρ και ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, αποφάσισε να φύγει από τον Παναθηναϊκό. Έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας επιθετικός, που είναι δυσαρεστημένος στην χώρα του, έστειλε μήνυμα στον Καρά Καρτάλ μέσω του εκπροσώπου του. Ωστόσο, μάθαμε ότι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας δεν έχουν δώσει ακόμα θετική ή αρνητική απάντηση στον παίκτη».

Το δεδομένο είναι ότι ο Μπακασέτας δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2027 και μοιάζει πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε τέτοια μεταγραφή.

loading...

Previous article«Ετοιμάζει νέα πρόταση για Ιωαννίδη η Μπολόνια – Θα προσφέρει πάνω από 20εκ. ευρώ»
Next article«Η Μοντερέι δίνει 12 εκατ. δολάρια για Πινέδα στην ΑΕΚ» (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here