Επίσημα η απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή από την ομάδα της Ηπείρου!

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο Ρουμάνο αμυντικό Αντρέι Ράντου.

Ο Αντρέι Ράντου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Στεάουα Βουκουρεστίου για να μετακομίσει στην Ντιναμό Βουκουρεστίου με την οποία έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα κόντρα στην Βασλούι το 2013. Το καλοκαίρι του 2014 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ακαντέμικα Κλιντσένι με την οποία μέτρησε τρεις συμμετοχές, για να ακολουθήσει νέος δανεισμός στην Μπερτσένι τον Αύγουστο του 2015. Στην Μπερτσένι είχε την πρώτη του γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Τον Ιούλιο του 2016 και σε ηλικία 19 ετών αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Ρουμανίας μετακομίζοντας στην Κύπρο και τον Άρη Λεμεσού. Στην κυπριακή ομάδα παρέμεινε για δύο χρόνια καταγράφοντας 45 συμμετοχές, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. Το 2018 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Κλουζ για να μετακομίσει στην Κονκόρντια τον Ιανουάριο του 2019 με την οποία αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Πολιτέκνικα Ιάσι όπου είχε 17 συμμετοχές, για να ακολουθήσει η επιστροφή στην Ντιναμό Βουκουρεστίου όπου είχε δύο γεμάτες σεζόν με 47 συμμετοχές κι ένα γκολ.

Καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr ο Αντρέι Ράντου ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Π.Α.Σ.. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Συνάντησα ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών, μια οικογένεια και πιστεύω όλοι μαζί θα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο πως ο Π.Α.Σ. Γιάννινα μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα».

Link: http://pasgiannina.gr/transfer/welcome-andrei/

#pas#pasgiannina#pasgianninafc#andrei#radu

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ 966 BE 超 WEL COME NBET 1 HHH 8"
loading...

Previous articleΗ Μπριζ, ο Κουλιεράκης και η πραγματικότητα
Next articleΣτον δρόμο προς την Ασία ο Πάρντιου;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here