Μπορεί στην Super League η ποιότητα των ξένων τερματοφυλάκων να είναι αρκετά μεγάλη, ωστόσο θα έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία και στους Έλληνες τερματοφύλακες που μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει και έχουν ανεβάσει την χρηματιστηριακή τους αξία.

Στην κορυφή της σχετικής 5άδας βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν έχει λάβει πολλές συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχει αποδείξει ότι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή πίσω από τον βασικό και αναντικατάστατο Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Τζολάκης με το τελευταίο update του Transfermarkt, αύξησε την αξια του κατά 300.000 ευρώ και πλέον βρίσκεται στα 1.500.000 ευρώ, στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ακόμα ένας τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Τα λόγια είναι περιττά για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, κατάφερε μέσα σε ελάχιστους μήνες να γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων του Ολυμπιακού και όχι άδικα, καθώς οι εμφανίσεις του είναι φανταστικές. Για να μιλήσουμε με αριθμούς, ο Πασχαλάκης παρά τα 33 του έτη κατάφερε να αυξήσει την αξία του κατά 200.000 ευρώ και να ξαναπατήσει το 1.000.000 ευρώ, σημαντικό επίτευγμα για έναν τερματοφύλακα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο έως τώρα MVP της σεζόν για τον ΟΦΗ, Χρήστος Μανδάς. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, αύξησε την αξία του κατά 100.000 ευρώ -και λίγα θα έλεγε κάποιος- με αυτή πλέον να βρίσκεται στα 600.000 ευρώ.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Αθανάσιος Παπαδούδης. Για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα, τα δεδομένα που έχουμε λάβει είναι ελάχιστα, ωστόσο πρόκειται για έναν αρκετά ελπιδοφόρο τερματοφύλακα με συμμετοχές στη Κ19 και ομάδα Β’ του Ολυμπιακού. Η αξία του πλέον βρίσκεται στα 200.000 ευρώ, γνωρίζοντας την αύξηση κατά 100.000 ευρώ.

Τελευταίος στη σχετική λίστα αλλά με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία βρίσκεται ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο Αθανασιάδης, μετά το πέρασμα του από τη Σέριφ γύρισε πραγματικά πιο ώριμος από ποτέ, αποδεικνύοντας ότι αξίζει να είναι βασικό μέλος της 11άδας της ΑΕΚ. Αυτό δείχνουν και οι έως τώρα εμφανίσεις του, οι οποίες είναι εξαιρετικές και κρατάνε την ΑΕΚ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η αξία του πλέον βρίσκεται στα 1.800.000 εκατομμύρια ευρώ, γνωρίζοντας αύξηση κατά 100.000 ευρώ.

*Την αύξηση κατά 100.000 ευρώ στην χρηματιστηριακή τους αξία γνώρισαν επίσης οι Αντώνης Στεργιάκης του Παναιτωλικού, Βασίλης Αθανασίου του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Γιώργος Καρακασίδης του Άρη.

loading...

Previous articleΚουλιεράκης-Transfermarkt: Αύξηση στην αύξηση!
Next articleΗ κορυφαία 5άδα επιθετικών που αύξησαν κατά… πολύ την χρηματιστηριακή τους αξία

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here