Ο Δημήτρης Πέλκας, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

– Στον ΠΑΟΚ θα γυρίσεις;

“Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε”.

– Εσύ θα ήθελες να επιστρέψεις στον ΠΑΟΚ;

“Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Καλά τα λες. Δόξα τω Θεό είμαστε μια χαρά και με την επιχείρηση με το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Και ο Μπαμπάς και η μαμά είναι εκεί και τρέχουν την επιχείρηση”.

– Ο Τσονάκας που είναι κουμπάρος σου, σε παρακινεί για να επιστρέψεις;

“Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο και μιλάμε συχνά. Είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ από εκεί. Και αυτός λέει διάφορα πράγματα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή.

Με τον Ραζβάν, πριν από πέντε μήνες που είχα ένα τραυματισμό ειχαμε βρεθεί. Και έκανα θεραπεία με τον Σάκη Καπούλα που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και είναι ο μόνος που ξέρω πως την ημέρα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Φενερ του το είπα την τελευταία στιγμή. Ήταν από τους μόνους που έκλαιγε κανονικά. Και για την ερώτηση σας, όταν είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε επαφές με τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε ακόμη πει κάτι το ουσιαστικό. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του”.

– Πιστεύεις ότι στον ΠΑΟΚ βγήκε ο νέος Πέλκας;

Δεν θέλω να μπω σε σύγκριση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι για τα νέα παιδιά που έχουν πάρει την ευκαιρία και δείχνουν πόσο ταλαντούχα είναι. Ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Λύρατζης, ο Τσαούδης, ο Μιχαηλίδης. Λόγω και της θέσης που παίζει, μου κάνει κλικ ο Κωνσταντέλιας. Είχα εικόνα για τον Κωνσταντέλια και στο παρελθόν και το έλεγα όταν είχα πάει στην εθνική: Τους έλεγα εκεί και στον Σιώπη πιο συγκεκριμένα: περίμενε να δεις τι είδους παίκτης είναι. Όλοι έχουν πάρει μία γεύση. Τον είχα ξεχωρίσει από τότε. Μιλάμε με τον Κωνσταντέλια, και στην εθνική που είχαμε βρεθεί. Ότι έκανα λάθος στην ηλικία του, του το λέω και το αναφέρω. Πάντως σε κάθε περίπτωση πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά”.

loading...

Previous articleΟλυμπιακός: Θέμα χρόνου η υπόθεση Γκάρι Ροντρίγκες
Next article«Τσεκάρει» τους Ουέλτον και Σούντμπεργκ ο Άρης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here