Ποιοι έχουν ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Βοιωτίας.

Μετά το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής Ελλάδας ασχολήθηκε με το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αυτό αποτελείται και από ορισμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν σε ορισμένες στατιστικές κατηγορίες, προσφέροντας ανασταλτικές λύσεις στον Λεβαδειακό.

Αναφορικά με τις επεμβάσεις, ο Τριαντάφυλλος Τσάπρας έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες στη λίγκα, με τις 56 που έχει καταγράψει να τον φέρνουν με άνεση στην κορυφή αυτή, καθώς ο δεύτερος Λιάβας έχει μόλις 42.

Παρά το πέρασμα των χρόνων, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δείχνει και φέτος πως μπορεί να βοηθήσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο ομάδων, προσδίδοντας σκληράδα στην ομάδα του. Γεγονός που το αποδεικνύει αυτό είναι το ότι είναι ο μοναδικός παίκτης με διψήφιο αριθμό κερδισμένων εναέριων μονμαχιών εντός της δικής του περιοχής, έχοντας κερδίσει 12 συνολικά, όπως βλέπετε παρακάτω.

Εκτός από τα παραπάνω, διάκριση υπάρχει και για τον Παναγιώτη Λιάγκα, που έχει το καλύτερο ποσοστό στις αμυντικές μονμαχίες, χωρίς όμως να ξέρουμε τον ακριβή αριθμό που έχει δώσει, από τη στιγμή που δεν είναι στο top 30 της εν λόγω κατηγορίας. Όπως και να έχει, το 83.87% αποτελεί ένα εξαιρετικό ποσοστό για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

loading...

Previous articleSuperleague: Oι τέσσερις «killer» που ξεπερνούν τα XGoals τους (Wyscout Analysis)
Next article«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπλάνκο (pic)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here