Ο Παναθηναϊκός έχοντας να διαχειριστεί το πολύ δύσκολο και δυσβάσταχτο βάρος της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνίστηκε στην Κρήτη σε ένα, έτσι και αλλιώς δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ. Μοναδικός σκόρερ στην αναμέτρηση ο Τετέ, με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 6ο λεπτό με συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Βραζιλιάνος αποδείχθηκε κομβικός για ένα ακόμα παιχνίδι στο πρωτάθλημα, το τρίτο, μετά από αυτά με την Athens Kallithea και τον Πανσερραϊκό. Βάση ενεργειών μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο καλύτερο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά από τα δύο προαναφερθέντα.

Δημιούργησε, απείλησε και σκόραρε: Το παιχνίδι του Τετέ στην Κρήτη τα είχε όλα

Πιο συγκεκριμένα είχε 52/77 σωστές ενέργειες με ποσοστό 68%. Στο κομμάτι δε των μεταβιβάσεων ο 24χρονος ήταν εξαιρετικός με 42 πάσες σωστές από τις 47 που επιχείρησε και ποσοστό 89%.

Passes/Acurate VS OFI

Παράλληλα είχε και 3/4 (75%) μακρινές πάσες, ενώ στο αμυντικό κομμάτι δεν συμμετείχε πολύ, έχοντας ωστόσο ορισμένα αξιόλογα νούμερα. Όσον αφορά τις αμυντικές μονομαχίες είχε 3/6 (50%), ενώ παράλληλα είχε ένα κόψιμο και μια εκκαθάριση.

Σε πιο συγκεκριμένες κατηγορίες πάσας, κυρίως σε αυτές που αφορούν τη δημιουργία ευκαιριών για τους συμπαίκτες του, ο Λατίνος εξτρέμ έπιασε πολύ υψηλά νούμερα. Στις πάσες του τελευταίου τρίτου ο Τετέ μοίρασε σωστά 3 από τις 4 που επιχείρησε (75%). Επιπλέον είχε 3/6 (50%) πάσες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά και 9/12 προωθημένες (75%).

Passes to penalty area VS OFI
Forward Passes VS OFI

Επιπρόσθετα ο Τετέ πάτησε 5 φορές την αντίπαλη περιοχή, ενώ επιπλέον είχε 2/3 επιτυχημένες ντρίμπλες (67%).

Touches In Penalty Area VS OFI

Tέλος όσον αφορά την προσφορά του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Τετέ δημιούργησε και δύο σουτ για τους συμπαίκτες του (Shot Assists), ενώ παράλληλα έφτασε και τα 0.29 XGoals με 1/4 σουτ στο στόχο.

XGoals VS OFI
Shot Assists VS OFI

Στο γενικό πλαίσιο ο Βραζιλιάνος ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι κομβικός, δείχνοντας την ποιότητα του σε μια δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό που ψάχνει να βρει στέρεα πατήματα εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

loading...

Previous articleΆρης: Σε επαφές με τον Νταρίντα για ανανέωση του συμβολαίου του

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here