Μπορεί το πρωτάθλημα της Super League να μην έχει φτάσει ούτε στη μέση του, ωστόσο αυτή η διακοπή των εθνικών ομάδων, έδωσε την ευκαιρία στο transfergeeks να βαθμολογήσει τις μεταγραφές, καλές και όχι τόσο πετυχημένες.

Έγινε για το Big-5, έπρεπε να γίνει και εκτός αυτού και παρακάτω θα βρείτε μια μεταγραφή κάθε ομάδας, που ως τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, με μερικές να έχουν ωστόσο… ελαφρυντικά και άλλες όχι. Η σειρά των επιλογών είναι τυχαία.

Χορδάν Σίλβα (ΟΦΗ): Ο πιο ακριβός σέντερ μπακ του ΟΦΗ βάση transfermarkt με αξία 600χιλ. Έχει παίξει μέχρι τώρα μόλις 1 λεπτό, ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής. Δείχνει προς το παρόν μια δυσκολία προσαρμογής και δεν έχει κερδίσει τη θέση του βασικού.

Μοναδικό του… ελαφρυντικό πως ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές του πρωταθλήματος, αφού ήρθε στο Ηράκλειο στις 11 Σεπτεμβρίου.

Άνχελο Ενρίκεζ (Λαμία): Μαζί με τον Σάντμπεργκ οι πιο ακριβοί παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας βάση transfermarkt με αξία 600χιλ. Βάση της καριέρας του σε Ζάγκρεμπ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εμπειρίας του από το Champions League έχει κάνει ελάχιστα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετρά 6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και συνολικά 250 αγωνιστικά λεπτά, γεγονός που δείχνει ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει θέση βασικού σε μια ομάδα που δεν έχει λυμένο το επιθετικό της πρόβλημα.

Άλεν Όζμπολτ (Λεβαδειακός): Ίσως από τις πιο απογοητευτικές μεταγραφές ολόκληρου του πρωταθλήματος. Δεύτερος πιο ακριβός παίκτης των Βοιωτών πίσω από τον Τσοκάι του Παναθηναϊκού και αν και ήρθε από τις 27 Ιουλίου ακόμη δεν έχει κάνει διαφορά.

Σε 336 αγωνιστικά λεπτά και 7 παιχνίδια έχει κάνει πολύ λίγα πράγματα και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τελευταίο του παιχνίδι ως βασικός στο πρωτάθλημα ήταν τρεις αγωνιστικές πίσω στις 15 Σεπτέμβρη και έκτοτε έχει παίξει μόλις 3 λεπτά.

Ρόμπερτ Ουλντρίκις (Athens Kallithea): Ήρθε ως μια σημαντική μεταγραφή και ξεκίνησε ως βασικός. Με 442 αγωνιστικά λεπτά και μόνο το γκολ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του.

Μάλιστα το γεγονός ότι είναι ο 2ος πιο ακριβός παίκτης της ομάδας με αξία 600χιλ. ευρώ δεν έχει φανεί στο γήπεδο, ενώ στα τελευταία έχει χάσει τη θέση του από τον Τζιάνι που αποδίδει αισθητά καλύτερα.

Λούκας Βιγιαφάνιες (Βόλος ΝΠΣ): Απογοητευτική παρουσία σε μια ομάδα που διανύει μέτρια πορεία. Θα περίμενε κάποιος λόγω και της προηγούμενης παρουσίας του στη Super League να μπει πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Μετρά 233 αγωνιστικά λεπτά και δεν έχει καν τη θέση βασικού στην ομάδα. Τέλος είναι ο 5ος σε αξία στο ρόστερ των Θεσσαλών με 450χιλ. ευρώ.

Πίτερ Μίχορλ (Ατρόμητος): Οι… περγαμηνές κάτω από τις οποίες ήρθε δεν έχουν δικαιωθεί. Αν και αισθητά ήταν σε μεγάλη πτώση η καριέρα του, η μεγάλη προϋπηρεσία του στην Αυστρία και με καλά νούμερα προδιέθετε για έναν παίκτη που θα έκανε τη διαφορά, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

Έχει βέβαια 9 συμμετοχές αλλά 382′ λεπτά, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει κερδίσει θέση βασικού. Τελευταίο του ματς στην αρχική ενδεκάδα στο πρωτάθλημα στις 14 Σεπτέμβρη. Είναι 5ος ακριβότερος σε αξία (500χιλ.) στο ρόστερ των Περιστεριωτών.

Γιασμίν Τσελίκοβιτς (Παναιτωλικός): Αν και οι Αγρινιώτες διανύουν μια εξαιρετική περίοδο οι μεταγραφές του φέτος δεν έχουν καταφέρει να βοηθήσουν, ίσως όσο θα αναμένονταν. Μια τέτοια περίπτωση και από τις πιο χαρακτηριστικές είναι ο Γιασμίν Τσελίκοβιτς.

Ο Βόσνιος βρίσκεται από τις 28 Ιουλίου στην ομάδα και όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, πλέον μένει σταθερά εκτός αποστολής. Με μόλις 1 παιχνίδι και 6 λεπτά αγώνα, είναι από τις πιο απογοητευτικές μεταγραφές του πρωταθλήματος.

Μάρτιν Άνταμ (Αστέρας Τρίπολης): Επίσης πολύ μεγάλη απογοήτευση παρά τις παραστάσεις που είχε. Ο Ούγγρος φορ δεν έχει σκοράρει ακόμη, μετά από 499 αγωνιστικά λεπτά και 7 παιχνίδια.

Είναι ο δεύτερος ακριβότερος παίκτης βάση αξίας στο transfermarkt (700χιλ) και σύμφωνα με αυτό δεν έχει δείξει τα αναμενόμενα, γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκε και ο Μακέντα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Πέταρ Γκίγκιτς (Πανσερραϊκός): Για παίκτη που ήρθε από τα μέσα Αυγούστου δεν έχει φανεί καθόλου, Έχει 6 συμμετοχές αλλά μόλις 94 αγωνιστικά λεπτά, ελάχιστος χρόνος για το δίμηνο που βρίσκεται στις Σέρρες.

Δεν έχει σκοράρει ακόμη, ενώ είναι ο 2ος ακριβότερος παίκτης του Πανσερραϊκού βάση transfermarkt, μην έχοντας δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες.

loading...

Previous articleΤα 8 μεταγραφικά «λαβράκια» -εκτός Big-5- που ξεχωρίζουν στη Super League (Wyscout Analysis)
Next articleΑλ Καλίτζ: Τι κάνει η «ελληνική» παροικία των Φορτούνη, Κουρμπέλη, Νάρεϊ και Δώνη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here