Άχαρο το θέμα, δύσκολο να συζητηθεί, με τις μνήμες ακόμα νωπές από το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αργά ή γρήγορα θα κληθεί να το αντιμετωπίσει. Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν πλέον ένα ενεργό παίκτη στην θέση, τον Γιάννη Κώτσιρα και στον… πάγο τον Γιώργο Βαγιαννίδη με αφορμή την μη ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως φαίνεται η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει λάβει την απόφαση να ενεργοποιήσει τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία τρία παιχνίδια των «πρασίνων». Έτσι αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ ο νεαρός αμυντικός θα βρίσκεται στην αποστολή.

Κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα θα λάβουν χώρα και νέες συζητήσεις αναφορικά με την πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου, ωστόσο όχι σε αυτό το χρονικό διάστημα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα είναι συνεχόμενες. Εύλογα δημιουργείται και η ανάγκη της ομάδας του Ντιέγκο Αλόνσο για ενίσχυση στη θέση πόσο μάλλον, αν δεν υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση του Βαγιαννίδη, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

loading...

Previous articleΗ ΑΕΚ θέλει να «βγάλει» τον Έντσο Ντίαζ από την Αργεντινή!
Next articleΠΑΟΚ: H θέση που θα πρέπει να ψάξει για μεταγραφή, με ένα… ερωτηματικό

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here