Ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ενισχύθηκε αρκετά, ιδιαίτερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, χωρίς να χάσει μάλιστα παίκτες. Στο μεσοαμυντικό τα πράγματα ήταν διαφορετικά με τους πρωταθλητές Ελλάδας να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές-αντικαταστάσεις.

Ονόματα όπως ο Κόλεϊ, ο Λόβρεν, ο Τζο Γκόμεζ ήρθαν για να καλύψουν τους Κουλιεράκη, Εκόνγκ και Ράφα Σοάρες που αποχώρησαν. Μια θέση που οι Θεσσαλονικείς θεωρήθηκαν πλήρεις ωστόσο φαίνεται προς το παρόν να αντιμετωπίζουν ζητήματα είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Ποσοτικά υπάρχουν τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν τη θέση, ο Γιόνι Ότο, ο Ζοάν Σάστρε αλλά και ο εμβληματικός αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στο ξεκίνημα της σεζόν λοιπόν οι δύο που θεωρούνται πιο βασικοί, οι Ισπανοί Ότο και Σάστρε υστερούν αγωνιστικά για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αυτός που ανταπεξήλθε καλύτερα άλλωστε στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ήταν ο Πορτογάλος. Το ερώτημα που έγκειται δεν αφορά τον Σάστρε, από τον οποίο ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τι μπορεί να πάρει. Αλλά τον Γιόνι Ότο και αν θα τον περιμένει περισσότερο από τον ένα χρόνο που θα κλείσει στην ομάδα τον ερχόμενο Γενάρη, για να «κουμπώσει» με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που ως τώρα πλην ελαχίστων αγώνων η αλήθεια είναι πως δεν έχει καταφέρει.

Έτσι το εύλογο συμπέρασμα είναι πως δεν είναι απίθανό αν οι Θεσσαλονικείς εντοπίσουν πως ο Ότο δυσκολεύεται εκ νέου να ενισχυθούν στη θέση. Άλλωστε υπάρχει και η σύνδεση που έχει γίνει ήδη με τον Βαγιαννίδη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει ανανεώσει ακόμη.

loading...

Previous articleΠαναθηναϊκός: H ενεργοποίηση Βαγιαννίδη και το… ερωτηματικό στη θέση εν όψει Γενάρη
Next articleΣκόραρε και πάλι στο Μεξικό ο Γιακουμάκης (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here