Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε αυτή την πρώτη διακοπή με ορισμένα προβλήματα στην παραγωγή φάσεων, την απειλή των αντίπαλων άμυνών και την δημιουργία μεγάλων ευκαιριών γενικότερα. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η δυσκολία των εξτρέμ να συμβάλλουν σε αυτό το κομμάτι.

Ο μοναδικός εξτρέμ που έχει τη θέση του από το ξεκίνημα της σεζόν και συμβάλλει με νούμερα, είναι ο Ζέλσον Μάρτινς στα αριστερά της επίθεσης. Στο άλλο άκρο, οι εναλλαγές είναι συχνές, αφού ο Βέλντε δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο με βάση και τις… περγαμηνές που ήρθε.

Ο Πορτογάλος που έχει θέση βασικού πλην ενός αγώνα, σε 572 αγωνιστικά λεπτά, έχει καταγράψει 7 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ. Στον αντίποδα υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα για διαφορετικούς λόγους.

Ο Γουίλιαν ήρθε αργότερα και δείχνει πως ακόμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ενώ ο Μασούρας, ξεκίνησε από τον πάγκο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και έμεινε πίσω σε φυσική κατάσταση. Πιθανότατα να επιστρέψει μετά τη διακοπή, ενώ προς το παρόν έχει πάρει τη θέση του ο Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο και θα φανεί αν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον διατηρήσει εκεί και με την επιστροφή των συλλόγων. Άλλωστε με αυτό το σχηματισμό ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του διάστημα μέχρι τώρα.

Πλέον μένει να φανεί αν ο Ισπανός διατηρήσει αυτή την ενδεκάδα, ή δοκιμάσει και αλλαγές προσώπων άμεσα, αφού θα πρέπει να… ανοίξει το ροτέισον βάση του απαιτητικού προγράμματος αγώνων που έρχεται.

loading...

Previous articleΣε αναζήτηση προπονητή η Παναχαϊκή, τέλος ο Τάτσης
Next article«Μοιραίος» στην βαριά ήττα της Βουλγαρίας ο Ντεπόντοφ, αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι (vid)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here