Δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, πλέον συμπαίκτες στη Φαμαλικάο, διανύουν μια εντελώς διαφορετική πορεία στους Πορτογάλους. Ο Ενέα Μιχάι είναι ο ένας και βρίσκεται από το 2022 στην Πορτογαλία, όντας πλέον από τα βασικά «γρανάζια» της ομάδας του.

Ο δεύτερος που πήρε μεταγραφή φέτος είναι ο Ράφα Σόαρες που αγωνιζόταν μέχρι την περσινή σεζόν στους Θεσσαλονικείς και έφυγε ως πρωταθλητής από τον ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον Αλβανό σέντερ μπακ διανύει την τρίτη του χρονιά στη Φαμαλικάο, έχοντας συνολικά 61 συμμετοχές μέχρι και σήμερα.

Φέτος έχει φτάσει τις 8 έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχοντας πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στα τελευταία τέσσερα. Ενώ η αξία του από την περίοδο που βρισκόταν στον ΠΑΟΚ έχει τριπλασιαστεί από το 1εκατ. ευρώ στα 3.

Από την άλλη ο Ράφα Σοάρες άργησε να πάρει μεταγραφή στους Πορτογάλους, αφού ανακοινώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου και δεν έχει ακόμη «εγκλιματιστεί» στην Φαμαλικάο. Ο 29χρονος μπακ μετρά 2 συμμετοχές με 135 αγωνιστικά λεπτά και δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να πάρει θέση βασικού.

Ενώ τέλος οι Πορτογάλοι βρίσκονται στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με 13 βαθμούς.

loading...

Previous articleΚακός «δαίμονας» του Παναθηναϊκού ο Ράσταβατς, τον έχει κερδίσει ήδη φέτος!
Next articleTransfergeeks: Η βαθμολογία των μεταγραφών του Παναθηναϊκού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here