Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-3 επί της Athens Kallithea με τον Κλοντ Μακελελέ να αποτελεί παρελθόν μετά από αυτόν τον αγώνα. Λόγος υπάρχει και είναι η χρησιμοποίηση του Γάλλου 18χρονου επιθετικού, Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ, ο οποίος βέβαια αποδείχθηκε κομβικός για τη νίκη των Αρκάδων.

Όπως κατήγγειλε μετά τη φυγή του ο Κλοντ Μακελελέ, αυτή ήταν η οριστική αφορμή για να αποχωρήσει ο 51χρονος, αφού του ζητήθηκε να μην παίξει ο ταλαντούχος φορ. Ο γεννηθείς το 2005 επιθετικός στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε με αντίπαλο την Athens Kallithea, κατάφερε να κάνει όμως εξαιρετικά πράγματα σε αυτό το παιχνίδι που αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου».

Στο γενικότερο πλαίσιο ο 18χρονος επιθετικός είχε 15/25 επιτυχημένες ενέργειες, με ποσοστό 60%. Συνολικά έφτασε τις 7 κερδισμένες μονομαχίες από τις 15 που ενεπλάκη συνολικά, με 47% ποσοστό επιτυχίας.

Total Actions/Successful vs Athens Kallithea

Ο Μπιλέ ήταν εξαιρετικός και στις μεταβιβάσεις, όντας αλάνθαστος με 8/8 εύστοχες πάσες εκ των οποίων οι δύο πάσες-κλειδιά, 1 ανάκτηση μπάλας, ενώ έλαβε 3 πάσες έχοντας 1/1 προωθημένη. Παράλληλα στο αμυντικό κομμάτι ενεπλάκη σε τρεις μονομαχίες κερδίζοντας τη μια.

Passes/Accurate Vs Athens Kallithea

Πέρα από την ασίστ, ο Γάλλος επιθετικός ήταν πάρα πολύ καλός και στο επιθετικό κομμάτι. Ο Μπιλέ μέτρησε 2 Shot Assists, δημιουργώντας φάσεις για τους συμπαίκτες του, με 4/6 (67%) επιτυχημένες ντρίμπλες.

Shot/Assists Vs Athens Kallithea
Dribbles/Successful Vs Athens Kallithea

Παράλληλα είχε 6 κερδισμένες επιθετικές μονομαχίες από τις 11 που έδωσε (55%), με 3 progressive runs και 2 επαφές στην αντίπαλη περιοχή.

Offensive Duels/Won Vs Athens Kallithea

Το βέβαιο είναι πως ο 18χρονος παρά τον… χαμό που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι, εντός των τεσσάρων γραμμών έδειξε πως άξιζε η επένδυση που έκαναν οι Αρκάδες. Το θέμα πλέον είναι πως θα διαχειριστούν στην Τρίπολη έναν ποδοσφαιριστή με όλα αυτά που έχουν προηγηθεί, αφού θα είναι μεγάλη αδικία αυτός να βρεθεί στον «πάγο».

loading...

Previous articleΤο εξαιρετικό ρεκόρ του Ράσταβατς απέναντι στον ΟΦΗ
Next articleΕπίσημο: Ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ ο Μίλαν Ράσταβατς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here