Πλέον μετά το πέρας των πρώτων επτά αγωνιστικών και προχωρώντας για την επανέναρξη της Super League μπορούν να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα, όσον αφορά τους διακριθέντες. Στους τερματοφύλακες κάποιες μπορεί να ρίξει μια ματιά στις καλύτερες άμυνες για να βρει μερικούς από αυτούς ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που διακρίνονται και περνάνε κάτω από τα… ραντάρ.

Ένας από αυτούς που δεν έχει παρατηρηθεί ίσως όσο θα του άξιζε είναι ο Μπερναμπέ Μπαραγάν, ο Ισπανός κίπερ της Athens Kallithea. Πρόκειται για παίκτη που ήρθε φέτος από την Αλμπαθέτε και ήδη έχει ξεχωρίσει στην εν γένει καλή παρουσία της ομάδας του Μάσιμο Ντονάτι.

Μάλιστα έχει καταφέρει να είναι ο κορυφαίος στον πιο σημαντικό τομέα των τερματοφυλάκων, τις αποκρούσεις. Πιο συγκεκριμένα σε 7 παιχνίδια έχει καταφέρει ήδη να φτάσει τις 37, νούμερο εντυπωσιακό. Κατά μέσο όρο έχει δηλαδή 5.28 ανά παιχνίδι με τα δύο καλύτερα του να είναι κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έχοντας από 6 και δίνοντας ουσιαστικά και 2 βαθμούς στην ομάδα του.

Ακολουθεί ο επίσης εξαιρετικός στα πρώτα παιχνίδια, Γκουκελασβίλι του Πανσερραϊκού με 36, ενώ στην 3η θέση βρίσκονται από κοινού οι Λούκας Τσάβες (Παναιτωλικός) και Ιβάν Κόστιτς (Λαμία) που έχουν από 28. Την 5αδα ολοκληρώνει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ με 21.

loading...

Previous articleSuper League – ΠΑΟΚ: Η πρωτιά του Σβαμπ που σκοράρει με συνέπεια!
Next articleΟΦΗ: Η εξαετής παρουσία του Ράσταβατς στην Super League

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here