Ένα… αιφνίδιο διαζύγιο ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) με τον Κλοντ Μακελελέ να αποτελεί παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης μόλις μετά από 22 μέρες. Πρώτα ήρθε ένα δημοσίευμα του «Footmercato» που ανέφερε πως η διοίκηση προέβη σε παρεμβολές στο έργο του 51χρονου, μην αφήνοντας τον να δουλέψει.

Αυτό το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γάλλος τεχνικός σε συνέντευξη που έδωσε στον Chris Wheatley, κατηγορώντας την πρώην ομάδα του για όσα αναφέρονταν, τονίζοντας πως όντως του ζήτησαν να μην βάλει τον Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ. Συγκεκριμένα ο Μακελελέ ανέφερε σχετικά:

«Μου υποσχέθηκαν πλήρη έλεγχο της ομάδας. Ήταν δική μου απόφαση ποιον θα χρησιμοποιήσω και ποιον όχι. Οι μεταγραφές δεν γινόντουσαν με δική μου ευθύνη. Αν θες να με απολύσεις λόγω των αποτελεσμάτων, κάνε το. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου λέω ποιον να βάζω και ποιον όχι.

Στο ματς με την Καλλιθέα, μου είπαν πως ένας παίκτης – κλειδί έπρεπε να μείνει στον πάγκο. Ο παίκτης έχει μικρό συμβόλαιο και είναι ο καλύτερος στην ομάδα. Τον έβαλα για 20 λεπτά, είχε δύο ασίστ (για την ακρίβεια έδωσε μία ασίστ) και κερδίσαμε. Δεν ήθελαν όμως να παίξει, γιατί δεν είχε υπογράψει (ανακοινωθεί, καθώς είχε υπογράψει αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί). Εγώ τον έβαλα όμως, λόγω ποιότητας!».

loading...

Previous articleΠΑΟΚ – Μαντί Καμαρά: Ο άνθρωπος των… buzzer beater (vid)
Next articleΒρέθηκε κοντά σε ΑΕΚ και Άρη, συνεχίζει στο Κατάρ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here