Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στους ομίλους του Conference League για τη σεζόν 2024/25 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα στη Βοσνία με τους «πράσινους» να μην μπορούν να κερδίσουν, με το τελικό 1-1. Ο Ντιέγκο Αλόνσο προχώρησε σε μερικό ροτέισον αλλάζοντας μάλιστα και τον σέντερ φορ του, αφήνοντας στον πάγκο τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στη βασική ενδεκάδα επέστρεψε ο Αντράζ Σπόραρ, ξεκινώντας ως βασικός σχεδόν πέντε μήνες μετά. Ο Σλοβένος φορ είχε αγωνιστεί τελευταία φορά ως βασικός στο περσινό παιχνίδι των play-off απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην ήττα με 4-1 στην Τούμπα την προτελευταία αγωνιστική των play-off της Super League.

Ενδιάμεσα έχει παίξει άλλη μια φορά πέρυσι στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό και άλλες 4 φέτος ως αλλαγή, δύο στο πρωτάθλημα και δύο στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Η επιστροφή του δυστυχώς για τον ίδιο δεν συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση ούτε ατομικά, ούτε ομαδικά, αφού ο Παναθηναϊκός παρέμεινε προβληματικός για ένα ακόμη ενενηντάλεπτο.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here