Ο Αστέρας Τρίπολης κινήθηκε την τελευταία μέρα των μεταγραφών με την απόκτηση του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός επέστρεψε στη Super League, έχοντας γεμάτη προϊστορία αφού την τετραετία που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, μέτρησε συνολικά 116 συμμετοχές, τις 106 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Τρίπολης ψάχνει να βρει την αποτελεσματικότητα που της λείπει στο σκοράρισμα, με την επιθετική… δυστοκία του Μάρτιν Άνταμ, που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα. Ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε μετά από δύο χρόνια με την… προϊστορία του να λέει 36 γκολ, σε κανονική διάρκεια και play off.

Η στατιστική λέει 1 γκολ ανά 3 παιχνίδια, με κάποια από τα καλύτερα του να είναι, σε εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης με 2 γκολ και 1 ασίστ στο 5-1, σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με 2 γκολ, στη νίκη με 4-0. Ενώ δύο γκολ και 1 ασίστ έχει πετύχει και στην εντός έδρας νίκη με τον ΝΠΣ Βόλου με 4-1, αλλά και σε ένα ακόμη παιχνίδι εντός έδρας με τον Παναιτωλικό με δύο γκολ στη νίκη με 2-0.

Αυτές είναι κάποιες από τις καλύτερες… παραστάσεις ενός παίκτη που ξέρει από Super League και στον Αστέρα άπαντες αλλά κυρίως ο Κλοντ Μακελελέ ελπίζουν να τους λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος που έχει προκύψει, εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here