Με μια ντερμπάρα για τον νότιο όμιλο της Super League 2 ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Η Καλαμάτα πήρε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή στο φινάλε με σκόρερ στις καθυστερήσεις με έναν πρώην… κίτρινο, τον Νικολά Ντιγκινί.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και μόλις στο 23′ ο Ηλίας Τσέλιος έκανε το 1-0 με κεφαλιά κι αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μόρσεϊ, άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 92′, ο Ντιγκινί που επίσης μπήκε στο ματς στο ημίχρονο, με σουτ έκρινε το ματς και έδωσε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του στο φινάλε του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Στεπίνσκι (82′ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Προβυδάκης, Παχής (68′ Αρτουάγκα), Μουνάφο, Λεμονής, Τσέλιος, Μανουσάκης, Μάλτσι (64′ Κόλα).

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κότσαρης, Ουές (68′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης (46′ Μουστακόπουλος), Αναστασόπουλος (74′ Γρίβας), Ριένστρα (46΄ Μόρσεϊ), Μορέιρα, Παμλίδης (46′ Ντιγκινί), Αλγκαρανιάς.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here